• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: žena.rs

03.01.2020

13:49

NATALIJA JE RADILA NA PIJACI, A SADA SE KUPA U NOVCU! Evo šta joj je PROMENILO ŽIVOT

Showbiz

NATALIJA JE RADILA NA PIJACI, A SADA SE KUPA U NOVCU! Evo šta joj je PROMENILO ŽIVOT

Podeli vest

Životna priča ruske manekenke može da posluži kao inspiracija za film!

Natalija Vodijanova (37) uspela je da se izvuče iz teške bede i siromaštva zahvaljujući svom izgledu.

Detinjstvo je provela radeći na pijaci, a tamo ju je primetio modni agent koji ju je uveo u svet mode te joj tokom godina omogućio lagodan život o kojem je tada mogla samo da sanjati.

Foto: Rojters

 

Natalija se tako sa svega 17 godina našla u Parizu, a već s 20 na bankovnom računu imala je 20 miliona dolara. Titula jedne od najplaćenijih manekenki sveta uvela ju je u svet bogataša i aristokrata, među kojima je upoznala i svog prvog supruga Džastina Portmana, s kojim ima i troje dece.

 

 

Njihov brak potrajao je devet godina, a Džastin je u jednom kasnijem intervjuu otkrio kako je nakon raskida morao da potraži stručnu pomoć zbog nervnog sloma koji je doživeo zbog razlaza od lepotice.

Foto: Rojters

 

Natalija je pak smelo krenula dalje sa životom, a čini se da je sad ponovo pronašla ljubavnu sreću. Naime, već 2011. godine, kada se i razvela, zaljubila se u milijardera Antoana Arnoa, s kojim sada ima i dvoje dece. Par je danas podjednako, ako ne i više zaljubljen kao i prvog dana pa su se upravo i verili.

 

 

Antoan je inače vlasnik luksuznog brenda Berluti i sin Bernara Arnoa, osnivača LVMH-a, francuskog multinacionalnog konglomerata koji ispod sebe ima brojne luksuzne brendove. Njegovo bogatstvo se procenjuje na 84 milijarde dolara, što ga čini trećim najbogatijom čovekom na svetu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija