• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso/informer

04.01.2020

15:04

ĆERKI POZNATE GLUMICE SE ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO! Usred razvoda je saznala da boluje od PODMUKLE BOLESTI!

Showbiz

ĆERKI POZNATE GLUMICE SE ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO! Usred razvoda je saznala da boluje od PODMUKLE BOLESTI!

Podeli vest

Glumica i blogerka Eva Amuri Martino, ćerka glumice Suzan Sarandon, otkrila je da trenutno prolazi kroz najteže trenutke u životu. Naime, trudna glumica priznala je da se razvodi, ali i da boluje od dijabetesa

- U poslednje vreme sam se povukla, nisam bila na društvenim mrežama jer sam htela da se posvetim deci što više i olakšam im sve što nas je snašlo. Suprug Kajli Martino i ja se razvodimo i ulazimo u onu završnu fazu razdvajanja kad i tehnički moramo rešiti mnoge stvari, poput prenošenja svih komunalija na moje ime, što nikad nije zabavno. To vam je kao da sve počinjete ponovo, celi život - otkrila je Eva i dodala da je dvadeset puta morala da kaže da se razvodi.

 

 

- Danas sam najmanje dvadeset puta morala da kažem da se razvodim, a nije nimalo zabavno kad to iznova morate da govorite potpunim strancima koji vas ispituju kao da vas poznaju. Kao da sve to nije dovoljno, upravo sam saznala da imam gestacijski dijabetes, šećernu bolest koja se razvije u trudnoći, što je za mene bio veliki šok - napisala je i dodala da mora da ide na dodatne testove i da se teško nosi s ovim trenucima.

(FOTO) MEGAN MARKL POMOGLA SRBINU DA SE SLIKA SA DEVOJKOM: Prvo je nismo prepoznali, a onda smo se ZALEDILI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija