• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.01.2020

17:17

NEĆETE VEROVATI KOJIM POSLOM ĆE SE BAVITI VOJVOTKINJA! Megan se priprema da snima za...

Showbiz

NEĆETE VEROVATI KOJIM POSLOM ĆE SE BAVITI VOJVOTKINJA! Megan se priprema da snima za...

Podeli vest

Supruga britanskog princa Harija, Megan, pristala je da snimi nadsinhronizaciju za Dizni, dok će ta kompanija zauzvrat donirati dobrotvorni prilog za slonove, javio je danas londonski Tajms

List je naveo da će donacija biti upućena organizaciji Slonovi bez granica.

Portparol vojvotkinje od Saseksa nije želeo da komentariše izveštaj.

(FOTO) SVE BIVŠE LJUBAVI SU PRINCA HARIJA OSTAVILE ZBOG OVOG RAZLOGA! Jednu je voleo čak sedam godina, a raskid je bio BOLAN!

PRINC HARI SE ODREKAO KRUNE ZBOG MEGAN! Još jedan skandal u britanskoj kraljevskoj porodici

Megan i Hari iznenadili su u sredu javnost, ali i kraljevsku porodicu, kada su saopštili da nameravaju da se povuku iz svojih uloga kao visoko pozicioniranih članova britanske kraljevske porodice i da rade na tome da postanu finansijski nezavisni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
eastBoyz

pre 4 godine

Realno bi mogla da snimi jedan hard kor por...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija