• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.01.2020

13:14

(FOTO) VODITELJKA RTS ŠOKIRALA FOTOGRAFIJOM, pogledajte i zašto!

Showbiz

(FOTO) VODITELJKA RTS ŠOKIRALA FOTOGRAFIJOM, pogledajte i zašto!

Podeli vest

Voditeljka RTS Slađana Tomašević novom fotografijom izazvala je buru na društvenim mrežama.

Slađana Tomašević je pozirala u studiju Rts-a, a u haljini bež boje i iznad kolena istakla je svoje preplanule i utegnute noge, a ispod slike dobila je mnošto komplimenata.

 

 

Slađana već godinama vodi Beogradsku hroniku, jednu od najgledanijih TV emisija na nacionalnim kanalima. A na Jutjub kanalu postoji na stotine snimaka ispod kojih su uglavnom komentari: "top", "vrh"... I svi se odnose na njene lepe noge, koje ne krije pred kamerama.

 

 

Kako je jednom rekla u intervjuu za Informer, nikada nije stigla da pregleda sve te snimke, ali da joj ne smeta što na internetu postoji na stotine videa izmontiranih tako da u prvom planu budu njene noge.

 

 

- Znam da ima tih snimaka na Jutjubu... Ima nekih ogromnih cifara koje beleže te preglede, ali dobro... Da se razumemo, kao ženi, ne mogu da kažem da mi ne prija. Ali ima jedna smešna stvar, tamo svi pominju te moje duge noge, a televizija dodaje kilograme (i izgledam mnogo krupnije), pa mi se desilo da mi je jedan čovek na ulici rekao: Au, pa ti si sitna! To mi je bilo mnogo slatko i simpatično! A i nisam baš sitna... Imam metar i 70 cm!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojko

pre 4 godine

Mene svaki put sokira svojim sve plasticnikim izgledom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija