• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

16.01.2020

15:06

SVET ŠOKIRAN TRANSFORMACIJOM ADEL, A SADA JE OTKRIVEN RAZLOG ZBOG KOJEG JE SMRŠALA! Kada budete čuli, oduševićete se!

Showbiz

SVET ŠOKIRAN TRANSFORMACIJOM ADEL, A SADA JE OTKRIVEN RAZLOG ZBOG KOJEG JE SMRŠALA! Kada budete čuli, oduševićete se!

Podeli vest

Pevačica Adel je naglo smršala otkako se razvela od Simona Koneckija i mukotrpnim vežbanjem i dijetama izgubila čak 45 kilograma

Ispostavilo se da se pevačica rešila viška kilograma zbog sedmogodišnjeg sina Angela, kojeg je dobila u braku sa Koneckim i koji joj je bio inspiracija da smrša.

 

 

- Došla je do tačke u životu u kojoj je shvatila da nije srećna, da se ne oseća dobro. Znala je da mora nešto promeniti jer želi biti najzdravija mama. Njen fokus, tokom dugog puta do neviđene transformacije i gubitka kilograma, bio je upravo na tome da bude zdrava i da se bolje odnosi prema svom telu, nikada se tu nije radilo o samom gubitku kilograma - rekao je neimenovani izvor.

(FOTO) PREPOLOVILA SE! Pevačica preterala sa dijetom! Niko ne MOŽE DA JE PREPOZNA!

(FOTO) ADEL NIKAD MRŠAVIJA! Pevačica drastično smršala, sada je ZGODNA CICA




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija