• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

04.02.2020

12:28

(FOTO) HVALA BOGU DA STARIM! Popularna glumica žestoko odreagovala na KOMENTAR OBOŽAVATELJKE! Nije joj ostala dužna!

Showbiz

(FOTO) HVALA BOGU DA STARIM! Popularna glumica žestoko odreagovala na KOMENTAR OBOŽAVATELJKE! Nije joj ostala dužna!

Podeli vest

Glumica Eva Mendez spada u onu grupu poznatih dama koje nemaju problem s godinama

Eva, koja se povukla iz sveta glume i posvetila dizajniranju odeće, često ističe svoje godine, a jedna je od retkih koja objavljuje fotografije na društvenim mrežama bez fotošopa, onako kako stvarno izgleda.

Jedna od takvih je i njena poslednja objava u kojoj je pokazala svoju novu frizuru.

Iako su joj mnogi uputili komplimente na račun izgleda, jedna devojka poručila je glumici da je ostarila, a Eva joj nije ostala dužna.

(FOTO) NJIHOV POLJUBAC JE RAZBESNEO CELU RUSIJU! Kada su se pojavile nastao je HAOS, a nećete verovati gde su DANAS!

ČISTAČICA MARIJA ODNELA NAKIT OD 60 MILIONA EVRA! Uhapšena na aerodromu, odao je JEDAN BIZARAN DETALJ NA RUCI


- Da, u pravu si. Hvala Bogu da starim. To znači da sam i dalje ovde. Uskoro ću imati 46 godina i svaki dan sam zahvalna na starenju. Da li je tvoj komentar trebalo da me povredi? Nije. Zbog njega se osećam zahvalno. Hvala ti što si me podsetila da sam i dalje ovde - napisala je Eva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija