• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: daily mail

14.02.2020

10:48

PRINC VILIJAM SPREMIO IZNENAĐENJE ZA DAN ZALJUBLJENIH! Kejt Midlton ni se sanja ŠTA JOJ SE SPREMA!

Showbiz

PRINC VILIJAM SPREMIO IZNENAĐENJE ZA DAN ZALJUBLJENIH! Kejt Midlton ni se sanja ŠTA JOJ SE SPREMA!

Podeli vest

Princ Vilijam sprema posebno iznenađenje za Kejt Midlton povodom Dana zaljubljenih

Strani mediji navode kako princ Vilijam planira romantičnu večeru kako bi iznenadio lepu Kejt. Šuška se da bi mogli da provedu romantično veče u svom omiljenom italijanskom restoranu u Londonu.

FOTKA KOJA JE ŠOKIRALA SVET! Otkriveno ko je Breda Pita DRŽAO ZA RUKU na dodeli Oskara!

(FOTO) KEJT MIDLTON NA IVICI ANOREKSIJE? Ceo svet zabrinut za njeno zdravlje

 - Vilijam i Kejt često idu u taj restoran, to im je omiljeno mesto na kojem imaju određenu dozu privatnosti. Njima je veoma teško da negde odu, a da ih neko ne prati ili ne posmatra. Vilijam ima nežnu stranu i sigurna sam da je za svoju ženu Kejt već spremio čestitku, lep poklon i možda tihu večeru kod kuće -  rekla je Kejti Nikol, komentator kraljevske porodice.

KRALJICA ELIZABETA TRAŽI OD MEGAN I HARIJA DA SE VRATE U BRITANIJU! Ponuda koju neće moći da ODBIJU, a evo i zbog ČEGA

 - Ne znam da li bi princ Vilijam priznao, ali on je prikriveni romantik. On će se potruditi da se Kejt oseća posebno na Dan zaljubljenih -  dodala je Kejti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija