• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.02.2020

18:32

SRPSKA BLOGERKA ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU! Sada se oglasila iz bolnice sa VAŽNOM PORUKOM! (FOTO)

Showbiz

SRPSKA BLOGERKA ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU! Sada se oglasila iz bolnice sa VAŽNOM PORUKOM! (FOTO)

Podeli vest

Blogerka Dunja Jovanić nekoliko dana nije se oglašavala na Instagramu, što je zabrinulo njene pratioce budući da je inače veoma aktivna na društvenim mrežama i da svakog dana deli veliki broj objava. Dunja se danas oglasila i otkrila da je završila u bolnici zbog zdravstvenih problema

Dunja Jovanić je, naime, morala na operaciju, ali se sada uspešno oporavlja.

Blogerka se danas obratila pratiocima i do detalja objasnila o čemu je reč.

- Živa sam, ljudi. Hvala vam na brizi, ali nisam imala snage da se javljam ovih dana. Nakon više od 8 godina muke sa Bartolinijevom žlezdom, morala sam da je se rešim. Za to vreme imala sam preko 20 intervencija, 2 marsupijelizacije i na kraju operaciju. Brz život, mnogo stresa, posao bez radnog vremena, premalo vremena za sebe... sve su to faktori koji i te kako utiču na naše zdravlje. Zato čuvajte svoje zdravlje na vreme - napisala je Dunja.

Ovako zvuči kad BLOGERKA ZAPEVA! Dunja Jovanić proslavila 30. rođendan - letele novčanice, povelo se KOLO, a o ovom detalju SVI PRIČAJU! (VIDEO)

Ona je zatim dodala i da se sada oseća dobro, te da će večeras prisustvovati koncertu Nataše Bekvalac u beogradskoj "Štark Areni".

- A sada dosta drame, jer danas je divan dan, moralo se ustati iz kreveta, stati na noge lagane, jer se koncert mog idola iz mladih dana ne propušta ni u ludilu! Volim vas - napisala je Dunja, označivši i Natašu u objavi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija