• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.02.2020

19:34

RUŽA RUPIĆ RASTURILA DŽEHVEROVIĆKINU PESMU! A evo i šta Teodora misli o mladoj influenserki! (TV IN)

Showbiz

RUŽA RUPIĆ RASTURILA DŽEHVEROVIĆKINU PESMU! A evo i šta Teodora misli o mladoj influenserki! (TV IN)

Podeli vest

"Vip covering" je nova emisija koju možete ispratiti na našim portalima informer.rs i tvin.rs kao i na našem jutjub kanalu, a u svakoj epizodi imaćete priliku da vidite najpoznatije pevače kojikomentarišu da li im se dopadaju amaterska izvođenja njihovih pesama. Pomno pratite i možda baš neko od vas bude "na tapeti" našeg sledećeg gosta

U prvoj epizodi izvedbe svojih poznatih pesama komentarisala je popularna Teodora Džehverović koja se trudila da bude što realnija kada je ocenjivanje u pitanju.

Neki izvođači su je oduševili, neki malo manje, a evo i kakve su njene reakcije na vaše cover-e!

Pratite nas i na YOUTUBE kanalu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija