• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2020

11:18

(FOTO/VIDEO) ŠOK U JUTARNJEM PROGRAMU UŽIVO! Jovana se PRESTRAVILA kada je VIDELA ovo u studiju!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) ŠOK U JUTARNJEM PROGRAMU UŽIVO! Jovana se PRESTRAVILA kada je VIDELA ovo u studiju!

Podeli vest

Nikada se ne zna šta se sve može desiti u emisiji uživo. Neočekivane situacije su skoro svakodnevne, a voditelji su navikli na iznenađenja

Tako se Jovana Joksimović iznenadila kada je u studio Jutarnjeg programa upao nepozvan gost i to nije mogla da sakrije od gledalaca.   

ANKETA! ONI SU DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE 3, a sada vi glasate ko je NEPRAVEDNO IZBAČEN - jednog zadrugara se sigurno NE SEĆATE!

OGLASILA SE JOVANA JOKSIMOVIĆ! Zbog NIKAD KRAĆEG MINIĆA u jutarnjem programu javnost je ostala ZABEZEKNUTA, a evo šta voditeljka kaže! (FOTO)

 - Juuu! Sreća pa ovo gledaoci nisu videli - brecnula se Jovana, a kum Srđan ju je umirivao. 

Foto: Printscrtreen/Prva tv

 - Imao gosta jednog. Jedana mala buba, prolećna. Ne treba se samo da se dira, ne treba da radi se ono što ti sad radiš sada", dobacio joj je Srđan, a Jovana je pokazala nepozvanog gosta - smrdibubu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SMRDIBUBA ULETELA U STUDIO JUTRA NA PRVOJ: Jovana Joksimović krenula da juri insekta uživo u programu!

A post shared by Silly Telly (@silly_telly) on Feb 26, 2020 at 1:47am PST

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija