• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.02.2020

17:07

PEVAČICA SE MASKIRALA U MUŠKARCA, DA LI MOŽETE DA POGODITE O KOME JE REČ? Ima svetlu put, 31 godinu, a ime joj počinje na slovo T! (FOTO/VIDE)

Showbiz

PEVAČICA SE MASKIRALA U MUŠKARCA, DA LI MOŽETE DA POGODITE O KOME JE REČ? Ima svetlu put, 31 godinu, a ime joj počinje na slovo T! (FOTO/VIDE)

Podeli vest

Pevačica Tejlor Svift objavila je novi spot u kome je potpuno neprepoznatljiva. Poznata lepotica je maskirana toliko dobro u muškarca, da niko ko ne zna ne bi ni pretpostavio da je to ona

U spotu za numeru pod nazivom The Man, koji je sama napisala i režirala, Tejlor je želela da pokaže koliko svet različito gleda na muškarce i na žene.

Sviftova veruje da muškarci mogu da rade šta požele, dok se ženama sudi ako se ne ponašaju onako kako društvo očekuje od njih.

(FOTO) MONIKA BELUČI JE BOMBA! Nikad se*epilnije izdanje poznate glumice, usijao se Instagram, oglasili se čak i HEJTERI

ODLUKA VODITELJKE RTS SVE OSTAVILA BEZ REČI, a kada vidite ko joj je NOVI POMOĆNIK SVE ĆE VAM BITI JASNO

Foto: printscreen Instagram vulture

Bilo je i mnogih suptilnih poruka koje se provlače kroz scene, poput znaka koji zabranjuje skutere, što je očigledna referenca na svađu sa producentom Skuterom Braunom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is the one face I made that day

Објава коју дели Taylor Swift (@taylorswift) дана 1. Дец 2019. у 9:22 PST

Obožavaoci su bili oduševljeni ovim spotom slavne pevačice, i u komentarima su joj poručili da je zaslužila poštovanje zbog toga što je podigla glas protiv dominacije muškaraca i da najveće zasluge idu šminkerima i maskerima koji je tako dobro transformisali.

Pogledajte video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija