• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

05.03.2020

14:57

UHAPŠEN MUŽ POZNATE PEVAČICE! Osuđen za SILOVANJE - preti mu 10 godina zatvora

Showbiz

UHAPŠEN MUŽ POZNATE PEVAČICE! Osuđen za SILOVANJE - preti mu 10 godina zatvora

Podeli vest

Užas!

Muž pevačice Niki Minaž, Kenet Peti (41), u sredu je bio u saveznom pritvoru, a strani mediji navode da se sam predao policiji nakon što je protiv njega podneta tužba na državnom nivou.

Kenet Peti se preselio u Kaliforniju u julu 2019. godine , ali kada ga je policija zaustavila u novembru 2019. godine on još uvek nije bio registrovan kao se*sualni prestupnik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on Feb 27, 2020 at 5:52am PST

 

15. novembra policajac ga je zaustavio i utvrdio da je Peti registrovani s*ksualni prestupnik u državi Njujork, ali da se nikada nije registrovao u Kaliforniji kao što zakon nalaže, iako se u Kaliforniju preselio četiri meseca ranije.

Izgleda da se nakon te opomene i dalje nije registrovao, jer sada federalci rade na njegovom slučaju. Grad Los Anđeles ga tereti za to što se nije registrovao kao seksualni prestupnik.

Uhapšen je i pušten uz kauciju od 20.000 dolara, a sada je optužen i na saveznom nivou za istu stvar.

Kenet je 1995. godine osuđen za pokušaj silovanja prvog stepena. Zbog zločina je odslužio skoro četiri godine u zatvoru u Njujorku i morao je da se registruje kao seksualni prestupnik, ali to nije uradio u Kaliforniji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on Feb 23, 2020 at 5:01am PST

 

Ako ga osude po saveznoj optužbi, Kenet može da dobije do deset godina zatvora.

Peti se pojavio na sudu i rekao da nije kriv. 

Tužioci su tražili da se Peti stavi u kućni pritvor, ali je njegov advokat uložio prigovor i umesto toga on će nositi lokator preko kog će ga pratiti. Imaće i policijski čas.

Peti će biti pod konstantnim nadzorom i već je predao svoj pasoš. Njegovo kretanje će biti ograničeno samo na Južnu Kaliforniju.

On neće smeti da koristi nikakvu vrstu droge, čak ni marihuanu iz legalnih ambulanti u Los Anđelesu. Novo saslušanje je zakazano za 23. mart.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija