• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index/informer.rs

06.03.2020

18:14

STANI, ZAUSTAVI AUTO! Selin Dion je bila u šoku kada je čula kako DEVOJKA PEVA NJENU PESMU! (VIDEO)

Showbiz

STANI, ZAUSTAVI AUTO! Selin Dion je bila u šoku kada je čula kako DEVOJKA PEVA NJENU PESMU! (VIDEO)

Podeli vest

Svetski poznata pevačica Selin Dion našla se u neobičnoj situaciji dok je izlazila iz hotela u kojem je odsela u Njujorku. Devojka Freida Solomon počela je da pevati stihove pevačice pesme, a kada je Selin to čula naredila je vozaču limuzine da odmah zaustavi vozilo.

 

​Pevačica je kroz otvoren prozor limuzine pažljivo slušala kako devojka peva, a sve to su snimili posmatrači i okačili na društvene mreže. Video je do sada pogledalo više od 100.000 ljudi na Tviteru i Instagramu. 
 
- Nadarena si. Hvala što si pevala sa mnom - rekla je Selin nakon što je Freidi pružila zatvorenu šaku, a ona joj je uzvratila laganim udarcem.
 
- Ti si sjajna - odgovorila je Freida.
 
Video je uskoro postao viralni hit, a screenshot Selineinog lica na svom je Twitter profilu podelila i pevačica Ariana Grande.
 
 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija