• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.03.2020

21:58

ONA JE PRVA PROGOVORILA O GNUSNOM ČINU HOLIVUDSKOG RAZVRATNIKA! Američka glumica preživela pravi PAKAO U ŽIVOTU,  A ONDA JE ODLUČILA DA SE SUPROSTAVI ZLU!

Showbiz

ONA JE PRVA PROGOVORILA O GNUSNOM ČINU HOLIVUDSKOG RAZVRATNIKA! Američka glumica preživela pravi PAKAO U ŽIVOTU, A ONDA JE ODLUČILA DA SE SUPROSTAVI ZLU!

Podeli vest

Cela planeta bruji 23 godine zatvora koje je dobio holivudski predator Harvi Vajnstin koji seksualno zlostavljao i uznemiravao mnoge glumica, a Ešli Džad je prva žena koja je skupila hrabrost da digne glas protiv njega

Ešli Džad je rođena 1968. godine u Los Anđelesu, njeno detinjstvo je bilo jako teško.

Odrasla je sa mlađom sestrom i majkom koja je vrlo često menjala svoje partnere, a sam Ešli je priznala da je kada je imala 11 godina silovao jedan član porodice čije ime nikad nije otkrila.

A par godina kasnije, ponovo je bila meta silovatelja, kada su je napala dva muškarca, dok je treći sve posmatrao.

Priznala je da se tada dešavao najgori period u njenom životu, jer je ostala u drugom stanju, a zatim odlučila da abortira.

- Silovanje sam preživela tri puta. Nakon jednog od njih ostala sam trudna i veoma sam zahvalna što sam uspela da pristupim sigurnom i legalnom abortusu. Silovatelj, koji je iz Kentakija u SAD, imao bi očinska prava i u Tenesiju, odakle sam ja. Morala bih da budem roditelj zajedno sa čovekom koji me je silovao - rekla je jednom prilikom holivudska lepotica.

 

 

Zahvaljujući svom manekenskom izgled, dobila je priliku da u 17. godini otputuje na dva meseca u Japan, ali pakao se nastavio, kada je njen menadžer pokušao da je prisli na oralni seks, a nekoliko dana kasnije, još jedan muškarac je pokušao da je siluje u kolima, ipak, uspela je da mu umakne.

Posle punoletsva upisala je glumačku školu u Njujorku, a 1995. godine dobila je šansu da zaigra u filmu Majkla Mena, "Vrućina, gde fantastično interpretila ženu koju pokušava da spase svog muža kriminalca.

Sledećih godina uloge su dolazile, a pogotovo se pamte filmovi: "Dvostruki rizik", "Poljubi devojke" i "Zaboravljeni zločin".

Svi su hvalili njen talenat i lepotu, a onda se pojavio Harvi Vajnstin. Po njenom priznanju seksualno uznemiravanje od strane Vajstina počelo je 1996. godine.

Foto: REUTERS/Jonathan Ernst

Vajnstajn me je seksualno uznemiravao, bez obzira na to šta sud kaže. Moj otac je krenuo sa mnom na sastanak sa njim, ali je ostao u lobiju hotela. Kada sam izašla iz Harvijevog apartmana i sišla u lobi, otac je po mom pogledu znao da se dogodilo nešto poražavajuće. Svima sam pričala šta se desilo, ali tada – 1996, kada je Vajnstajn bio mnogo moćan u Holivudu, niko nije želeo da me sasluša. Svi su okretali glavu - priznala je Ešli kada je odlučila da progovorio Harviju Vajnstinu.

Njene optužbe su odbačene na sudu, ali Ešli je potvrdila da nikad neće odustati od ove borbe.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija