• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

20.03.2020

23:22

BRUS VILIS PROSLAVIO 65. ROĐENDAN! Prvu čestitku dobio od BIVŠE ŽENE, oduševiće se sigurno! (FOTO)

Showbiz

BRUS VILIS PROSLAVIO 65. ROĐENDAN! Prvu čestitku dobio od BIVŠE ŽENE, oduševiće se sigurno! (FOTO)

Podeli vest

Ova ga je sigurno oduševilo.

Holivudski glumac Brus Vilis napunio je 65 godina, a među prvima mu je čestitala bivša supruga Demi Mur, s kojom ima tri ćerke - Rumer (31), Scout (28) i Tallulah (26).

(FOTO) RARITET: Svih pet ćerki Brusa Vilisa na jednom mestu!

- Srećan rođendan, Bruse! Hvala ti za tri najveća dara u mom životu - napisala je glumica i objavila porodičnu fotografiju iz 90-ih, koja je obradovala mnoge njihove fanove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday Bruce! Thank you for the three greatest gifts of my life ❤️

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on Mar 19, 2020 at 10:38am PDT

Brus i Demi su se upoznali 1987. na premijeri filma ''Zaseda'', a iste godine su se i venčali. Za vreme braka oboje su na poslovnom planu procvetali i bili jedni od najpoželjnijih i najplaćenijih glumaca u industriji. Rastavili su se 1998. godine, a konačno razveli 2000.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija