• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2020

17:21

RANILA PRSTE, OTPALI NOKTI... Nives Celzijus se OKUŠALA U MUŠKOM POSLU - Sve je krenulo po ZLU! (FOTO)

Showbiz

RANILA PRSTE, OTPALI NOKTI... Nives Celzijus se OKUŠALA U MUŠKOM POSLU - Sve je krenulo po ZLU! (FOTO)

Podeli vest

Pokušala da majstoriše!

Poznata voditeljka i multimedijalna ličnost Nives Celzijus trudi se da u danima izolacije vreme provede kvalitetno i da održi svoj seksipil na kojem joj mnogi zavide.

KO ĆE SAD DA JOJ PLAĆA HALJINE? Hari i Megan Markl imaju ogromnu UŠTEĐEVINU, a evo koliko troše na ODEĆU I PUTOVANJA!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on Apr 9, 2020 at 11:22am PDT

Ipak, sudeći po njenim objavama na Instagramu njoj ova izolacija uopšte ne prija. Pre nekoliko dana je objavila da u izolaciji samo pere kosu i trenira, zbog čega su joj ruke postale kao muške.Bez obzira na sve ona se trudi da održi svoj imidž i da pokaže koliko je dobra i kao domaćica.

MORSKA SO ZA KOŽNA OBOLJENJA! Probajte ovaj PRIRODNI LEK i rešite se ekcema i psorijaze!

Ipak, dok je pozirala na jednoj od njenih objava na Instagramu, pratioci su primetili da se rukohvat na terasi izlizao i da mu je potrebno farbanje, pa je ona odlučila da to ispravi, što nije prošlo potpuno kako je i očekivala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on Apr 10, 2020 at 5:13am PDT




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija