• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

13.04.2020

23:09

ANA KOKIĆ IMA ODLIČAN RECEPT ZA IZVAJANO TELO: Oklagije ne koristim da mesim hleb, već da UKLONIM CELULIT!

Showbiz

ANA KOKIĆ IMA ODLIČAN RECEPT ZA IZVAJANO TELO: Oklagije ne koristim da mesim hleb, već da UKLONIM CELULIT!

Podeli vest

Šarmantna pevačica Ana Kokić smršala je zahvaljujući pravilnoj ishrani i treninzima, a kako kaže, sada najviše kalorija sagori dok snimi video-klip za popularnu društvenu mrežu “Tik tok”.

Pevačica Ana Kokić liniju je dovela do savršenstva, ali kako se trenutno nalazi kod kuće i retko izlazi, tu figuru želi i da zadrži. Hrani se zdravo, ali se trudi i da ima fizičke aktivnosti koje će joj pomoći da ostane fit.

I DALJE SAM ZALJUBLJEN U ANU! Šok priznanje Nikole Rađena nakon RAZVODA - progovorio o braku sa Kokićevom i PREVARI

Osim pravilne ishrane, kao i fizičkih pokreta, Ana je oklagije iskoristila da svoje noge dodatno izvaja, pa će razvlačenje kora za pitu pričekati neko bolje vreme.

- Pite ne smem da jedem, tako da sada oklagije koristim samo za maderoterapiju i uklanjanje celulita. Ali čim to sredim, napraviću najsočnije kiflice - kaže uz osmeh Ana Kokić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako ste mi danas? ? #goodmorning #lifeisbeautiful #smileeveryday #familyfirst #love #anakokic

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Apr 8, 2020 at 12:31am PDT

Na pitanje kako uspeva da dok je u izolaciji mršavi, s obzirom na to da su mnogi nabacili kilograme, Ana skromno odgovara:

- Ne mršavim, ali se trudim da se ne gojim. Hranim se po preporuci nutricioniste, malo vežbam, a ono što me najviše zabavlja ali i troši je snimanje video-klipova za „Tik tok“.

Kako je pre izolacije provodila dosta vremena na treninzima, Kokićeva pokušava da u svoja četiri zida radi vežbe koje su prilagođene za kućni prostor.

- Ne mogu da se pohvalim baš da treniram koliko bi trebalo, ali dajem sve od sebe da budem bar malo fizički aktivna - naglasila je ona i objasnila da li povremeno ima naviku da pojede nešto nezdravo.

- Naravno da prekršim, i to najviše iz dosade. (smeh) Nadam se da ovo neće čitati moja doktorka Ana! Ne preterujem sa slatkišima i ostalim specijalitetima koje ne bih smela, ali nekada moram i dušu nahraniti.

I dok se mnogi pitaju kakva je domaćica, Ana je vrlo skromna.

- To neka kažu oni koji su probali moje specijalitete, jer ja sebe ne volim mnogo da hvalim - ističe ona.

Kao i ostatak sveta, tako i Ana vreme provodi kod kuće. Kako je pre vanrednog stanja često imala nastupe i morala da odsustvuje od kuće, pitali smo je kako provodi vreme i koliko joj prija boravak u svoja četiri zida.

- Iskreno, prija mi. Bilo mi je teško prve nedelje jer sam od samog početka vanrednog stanja strogo poštovala sve. Neizvesnost me je najviše uznemirila, ali sada sam super. Fale mi nastupi i moja publika, ali verujem da ćemo se ubrzo ponovo družiti. Do tada pravim planove, smišljam šta ću kada sve ovo prođe i komponujem - kaže Ana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija