• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2020

16:26

U OVOM IZDANJU IH JOŠ NISTE VIDELI! Megan i Hari NEPREPOZNATLJIVI - Uhvaćeni kako šetaju LOS ANĐELESOM! (FOTO)

Showbiz

U OVOM IZDANJU IH JOŠ NISTE VIDELI! Megan i Hari NEPREPOZNATLJIVI - Uhvaćeni kako šetaju LOS ANĐELESOM! (FOTO)

Podeli vest

Iznenadili!

Megan Markl i Princ Hari uslikani su prvi put otkako borave u Los Anđelesu i to u neočekivanom izdanju.

Foto: AP/Photo

Naime, fotografi su uhvatili Megan Markl i princa Harija kako dostavljaju pakete sa hranom ljudima koji boluju od kritičnih bolesti. Njih dvoje volontiraju u Los Anđelesu, a u trenutku kada su uslikani pomagali su jednoj nevladinoj organizaciji da dostavi pakete sa hranom.

SKANDAL! ANĐELINA SPREMILA OSVETU! Silno želi da RAZDVOJI Breda i Dženifer, a evo kako ga sada UCENJUJE!

 

 

 

Megan i Harija su sve vreme pratili pripadnici obezbeđenja, a njih dvoje su preduzeli sve mere opreza pa su nosili zaštitne maske preko lica, ali i samo po jednu rukavicu. Oni su dostavljali hranu ljudima koji spadaju u rizičnu grupu jer boluju od kritičnih bolesti.

Kako piše "Dejli mejl" žena kojoj su dostavili hranu isprva nije prepoznala bračni par. Njih dvoje su pozvonili na vrata, Megan se predstavila, a žena nije očekivala da će joj pomoć doneti baš Marklova.

SLAVLJE U DOMU BALI BEGA! Njegova supruga PODELILA RADOSNE VESTI - ČESTITKE stižu sa svih strana! (FOTO)

 

Čelnik nevladine organizacije za koju Megan i Hari volontiraju, Ričard Ajob, istakao je kako oni ne žele da se ističu u svom volonterskom radu, ali da je on počastvovan što su njih dvoje deo rada njegove organizacije. Ajob je je istakao i kako je Megan htela da Hari nakon selidbe u njen rodni grad prvo vidi filantropiju tamošnjih stanovnika, što je po njemu zaista divan gest. Kraljevski par sa svima je ljubazno pričao, a nemaju problem da volontiraju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija