• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

20.04.2020

09:43

(FOTO) VAISTINU VASKRESE! Supruga Toma Henksa obeležila najveći pravoslavni praznik!

Showbiz

(FOTO) VAISTINU VASKRESE! Supruga Toma Henksa obeležila najveći pravoslavni praznik!

Podeli vest

Obeležila je pre nekoliko dana na Instagramu Veliki petak, a sinoć je Rita Vilson na Instagramu svima čestitala Vaskrs...

- Hristos vaskrse! Viastinu vaskrese! Srećan pravoslavni Vaskrs svima - napisala je Rita Vilson pored fotografije na kojoj je korpa prekrasnog cveća.

POMOGLA BIVŠEM U AKCIJI PROTIV KORONE! Džej Lo i Paf Didi skupili VRTOGLAVIH 2.500.000 EVRA!

SUZANA MANČIĆ PONOVO ŠOKIRA: "Nisam znala razliku između VASKRSA, BOŽIĆA I SLAVE! Prvi put sam u crkvu otišla sa drugarima..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Rita Wilson (@ritawilson) дана 19. Апр 2020. у 11:19 PDT

Američka glumica koja je grčkog porekla godinama unazad i na društvenim mrežama obeležava pravoslavne praznike. Na njenu objavu reagovala je i Kris Džener koja je takođe pravoslavne veroispovesti (poreklom je iz Jermenije).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Rita Wilson (@ritawilson) дана 17. Апр 2020. у 11:37 PDT

Rita je pre nekoliko dana na Instagramu obeležila Veliki petak uz sliku Isusa Hrista koji na magarcu ulazu u Jerusalim.

ŠTA SA VIŠKOM JAJA NAKON VASKRSA? 10 sjajnih ideja nutricioniste!

Rita i njen suprug Tom Henks koji je nakon ženidbe sa njom prešao u pravoslavlje, izborili su se nedavno sa korona virusom, a bili su među prvim javnim ličnostima koje su bile pozitivne na testu na KOVID- 19.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija