• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2020

12:37

INTERNETOM KRUŽI EKSPLICITNI SNIMAK! Naša pevačica u centru SKANDALA! Oglasila se - Nikakve veze sa tom BLJUVOTINOM NEMAM (FOTO)

Showbiz

INTERNETOM KRUŽI EKSPLICITNI SNIMAK! Naša pevačica u centru SKANDALA! Oglasila se - Nikakve veze sa tom BLJUVOTINOM NEMAM (FOTO)

Podeli vest

Otkrila da na pomenutom snimku nije ona!

Internetom je počeo da kruži eksplicitan snimak na kome je navodno Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica.

Mlada pevačica se odmah oglasila na instagramu i objasnila da to nije ona.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Kao što većina vas zna, kruži jedan odvratan video internetom i mnogo ljudi priča da sam ja na istom. Nisam. Ovim putem se obraćam našim fanovima da nikakve veze sa tom bljuvotinom nemam, a svako ko je učestvovao u širenju laži, uvreda časti, pokušavajući da na taj način ostvari svoj publicitet, odgovaraće po zakonu - navela je Breskvica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđela Ignjatović BRESKVICA (@brrrreskvica) on Mar 30, 2020 at 8:07am PDT

 

- Ovim putem želim da upozorim sve koje ovu laž šire, takođe i one koji omogućavaju da ta bljuvotina bude deo njihovih programa, biće obuhvaćeni pravnom sankcijom - dodala je pevačica.

Foto: instagram/brrrreskvica

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pavle

pre 3 godine

"Internetom je počeo da kruži eksplicitan snimak na kome je navodno Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica." Izvinite a koje breskvica????? Pa o kome vi pisete? Pevacica? Hahahahahahahahahahaha... A gde peva? Hahahahahaha... Vidi se da vam fali ideja, informacija... Ali zato maste imate, ...pevacica....hahahahaha...

Djordije Cvarkov

pre 3 godine

Vidi se po fotkama, oblacenju i stavu da ona to ne bi nikada... mozda nekada... samo jednom... ma jedan je zivot, vozi mala...

nervni slalom

pre 3 godine

Ma pustite nju, vidi na šta liči ovaj na slici sa njom ???

nemam

pre 3 godine

Prvo, ako uopste postoji snimak (nisam ga video niti sam uspeo da ga nadjem, a uvek nadjem sve) zasto bi se neko trudio da takav snimak sakrije i spreci dalju distribuciju ako na tom snimku nije ta osoba. Znaci, ako snimak ipak postoji, na njemu je upravo doticna Breskvica. Drugo, ako snimak ne postoji, ona je izmislila celu pricu kako bi postala poznata. E, tu treba da nastupi tuzilastvo protiv doticne voćke.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija