• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

20.04.2020

16:26

"OVO MI SE GADI..." ŠOK! Viktorija Bekam OTPUSTILA 25 RADNIKA - SKANDAL U JEKU KORONE! Evo šta se DESILO!

Showbiz

"OVO MI SE GADI..." ŠOK! Viktorija Bekam OTPUSTILA 25 RADNIKA - SKANDAL U JEKU KORONE! Evo šta se DESILO!

Podeli vest

Ovo niko nije očekivao!

Poznati voditelj Pirs Morgan je veoma burno reagovao kada je čuo da je Viktorija Bekam u jeku pandemije koronavirusa i situaciji kada su mnogi ljudi egzistencijalno ugroženi, otpustila 25 radnika.

Foto: Instagram/Viktorija Bekam

Voditelj je zamolio Bekamovu da ponovo razmisli o odluci, kao i da razmotri vladinu šemu za spasavanje, s obzirom na to da njena porodica vredi oko 335 miliona funti.

(FOTO) DA SE RAZNEŽITE! Sindi Kraford podelila fotografiju sa plaže sa njenog medenog meseca!

 

INTERNETOM KRUŽI EKSPLICITNI SNIMAK! Naša pevačica u centru SKANDALA! Oglasila se - Nikakve veze sa tom BLJUVOTINOM NEMAM (FOTO)
 

 

Kako strani mediji tvrde, kriza je udarila na svim poljima, pa tako ni dizajnerka ne uzima svoj platu, ali ističu i da je izgubila još jednog visokog rukovodioca nakon što je njen glavni direktor marketinga dao otkaz.

Foto: Instagram

Pirs je pokrenuo oštar napad:

- Izvini, ali ovo mi se gadi. Ako ti je toliko stalo, zašto onda ne uzmeš novac poreskih obaveznika koji ti očajnički treba. A to što ti više ne treba, da uložiš u svoje osoblje i pomogneš im u tvom neuspešnom poslu – rekao je voditelj.

Ako Vlada prihvati njen predlog, ona bi videla da poreski obveznici plaćaju 80 odsto njihove zarade do 2.500 funti mesečno po zaposlenom. na nju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija