• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2020

17:24

"LETI VISOKO, VEĆ MI NEDOSTAJEŠ" Tuga u domu poznate blogerke! Zorannah RASPLAKALA JAVNOST: Srce mi je slomljeno...

Showbiz

"LETI VISOKO, VEĆ MI NEDOSTAJEŠ" Tuga u domu poznate blogerke! Zorannah RASPLAKALA JAVNOST: Srce mi je slomljeno...

Podeli vest

Teško joj je!

Zorana Jovanović Zorannah podelila je tužnu vest sa svima na Instagramu.

 

 

KOŽNA GARNITURA I VISOKI PLAFONI! Knez se baškari u LUKS STANU, pogledajte sve detalje! Pevač je mnogo uložio u uređenje...

 

SRCE DA PUKNE OD TUGE! Dragana Mirković uz potresnu poruku priznala koliko joj nedostaju Šaban, Sinan, Manda i Toše!

 

Modna blogerka obavestila je pratioce da joj je umro pas kog je imala 11 godina.

 

 

- Ovog jutra izgubila sam svog najboljeg prijatelja. Srce mi je slomljeno u potpunosti. Plakale smo i smejale se zajedno, a ona mi je pomogla da prođem kroz sve dobre i loše stvari koje su mi se dešavale za ovih 11 godina. Poslednjih nekoliko nedelja provele smo same kod kuće, mazeći se sve vreme. Uvek kažem da se sve dešava s razlogom, a ja ne mogu biti srećnija jer smo bile zajedno u karantinu 24/7. Mama će te voleti zauvek i nikada te neće zaboraviti. Leti visoko, već mi nedostaješ  - oprostila se Zorana od Lole u poruci na Instagramu uz njenu fotografiju i rasplakala mnoge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maks

pre 3 godine

Primi moje iskreno saucesce znam kroz sta prolazis , niko ne moze da ti pruzi tu iskrenu ljubav koju oni daju ja sam tacno 95 dana bez mog malog andjela Maxsa sa njim sam provela najlepse 11godina. samo se molim da su otisli na neko bolje mesto.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija