• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index/informer.rs

29.04.2020

22:37

ANA JE BILA U BRAKU SA 30 GODINA STARIJIM MUZIČAREM! Pisalo se da ga je VARALA, a sada su je paparaci uhvatili sa novim DEČKOM!

Showbiz

ANA JE BILA U BRAKU SA 30 GODINA STARIJIM MUZIČAREM! Pisalo se da ga je VARALA, a sada su je paparaci uhvatili sa novim DEČKOM!

Podeli vest

Ana Rucner, violončelistkinja koja je do 2014. godine bila u braku sa popularnim muzičarem Vladom Kalemberom, prema pisanju hrvatskih medija sada ima novu ljubav.

Ana i 30 godina stariji Vlado su u osmogodišnjem braku dobili sina, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima, te se često viđaju. Kako piše hrvatski "Story", Ana sada ima novu ljubav - hrvatskog bubnjara Marka Duvnjaka.

Kako se navodi, oni su ovih dana zajedno prošetali centrom Zagreba, neko vreme su sedeli i uživali u suncu na glavnom zagrebačkom trgu, a kada su odlučili da krenu dalje uhvatili su se za ruke.

- Ohrabrila sam se da izađem u šetnju nakon višendeljnog karantina u jako lepom i ugodnom društvu - rekla je Rucner za pomenuti hrvatski medij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Ništa značajnije nemože učiniti čovjek za svoju djecu nego da voli njihovu majku !” Jean-Jacques Rousseau

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember) on Oct 21, 2019 at 5:46am PDT

Kada je reč o Aninom razvodu od Kalembera, mnogi su spekulisali da je jedan od glavnih razloga bila velika razlika u godinama, a razvod je bio ispraćen i jednim skandalom. Naime, pisalo se da je Ana imala aferu sa Nikom Bulićem, koji je tada bio predsednik Hrvatske turističke zajednice.

- Već dve godine slušam tračeve da mi je Niko Bulić ljubavnik. Kada sam to prvi put čula, sela sam s Vladom i rekla mu šta se događa. Na što mi je on odgovorio: "A šta si očekivala? On je muškarac, a ti si mlada žena". S tim živim već dve godine, nije mi neugodno, ali to je totalna glupost - izjavila je Ana Rucner u jednom intervjuu koja je isticala da je patila nakon rastanka.

- Razvod možda tek sad proživljavam. Smatram velikim neuspehom razvod braka i na neki mudar način pokušavam da ne pokažem koliko to zaista osećam. To ne može biti nešto lepo, nego je... Eto, poraz - rekla je tada Ana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija