• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

30.04.2020

16:56

MUŽ JE IZBACIO IZ STANA! Nakon PORODIČNE TRAGEDIJE, poznata glumica ZAVRŠILA NA ULICI - SPAVALA NA STEPENICAMA...

Showbiz

MUŽ JE IZBACIO IZ STANA! Nakon PORODIČNE TRAGEDIJE, poznata glumica ZAVRŠILA NA ULICI - SPAVALA NA STEPENICAMA...

Podeli vest

Porodična drama!

Mia Begović je hrvatska glumica koja iza sebe može da se pohvali bogatom karijerom, nesvakidašnjom lepotom, ali retko ko zna da je život nije ni malo mazio.

 

 

Mia je, naime, važila je za jednu od najlepših žena na prostoru bivše Jugoslavije. Glumila u brojnim pozorišnim predstavama, filmovima i serijama, a najpoznatija je po ulogama u serijama "Ponos Ratkajevim" i "Vila Marija".

URANAK U TV STUDIJU! Sarapa i Dejana rade i kada svi drugi ODMARAJU

 

Prvi put se udala 1990. godine za vaterpolistu Ronaldu Lopatniju. Njih dvoje su bili u braku manje od deset godina i dobili su ćerku Maju Lenu.

Nakon razvoda, 2004. godine Mia se ponovno udala, ovaj put za preduzetnika Željka Žnidarića, a ljubav je trajala šest godina, nakon čega je usledio još jedan rastanak.

 

 

Iako se činilo kao da će se Mia i Željko rastati u dobrim odnosima, par je 2012. punio novinske stupce dramom koju su proživljavali u borbi oko stana u u Zagrebu gde su zajedno živeli.

Dok je Mia na dalekoj Kostariki snimala rijaliti "Survajver", Željko je u u njihovom stanu promenio brave tako da glumica više nije mogla da uđe. Nekoliko dana spavala je na stepenicama pred ulaznim vratima.

NAJTRAŽENIJA MANEKENKA ČEKA BEBU?! Điđi Hadid u petom mesecu TRUDNOĆE - već se zna i POL?! (FOTO)

 

Ipak, najveći životni udarac za Miu Begović sigurno je bila smrt njene sestre Ene koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 2000. godine, a u istom automobilu bila je i njena tada jednomesečna ćerka Lana, koju je dobila u braku sa Josipom Radeljakom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 3 godine

Pa ako je sama i dosadno joj, evo neka dodje kod mene na karibe, ima stan hranu. da bude lepa samo, nista vise

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija