• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso/informer.rs

01.05.2020

14:43

ZAPAMTILI SMO JE PO VRELIM SCENAMA, A ONDA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI I ZAMALO UDALA ZA NAŠEG GLUMCA! Sada radi na DVORU i izgleda OVAKO (FOTO)

Showbiz

ZAPAMTILI SMO JE PO VRELIM SCENAMA, A ONDA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI I ZAMALO UDALA ZA NAŠEG GLUMCA! Sada radi na DVORU i izgleda OVAKO (FOTO)

Podeli vest

Teodoru Miljković zapazili ste kao Gabrijelu u seriji "Budva ne pjenu od mora". Ona je glumila devojku zgodnom Crnogorcu Nikoli Šoću, sa kojim je snimala i vrele scene za potrebe ove serije, a zanimljivo je i to da su njih dvoje jedno vreme bili i u vezi

U seriji koja je bila veoma popularna na našim malim ekranima, Teodora je igrala 2015. uz sjajnu glumačku ekipu, od Mime Karadžića, preko Ljiljane Blagojević do Marka Nikolića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

summer in the city ?

A post shared by Teodora Miljković (@laylareiko) on Sep 6, 2019 at 7:23am PDT

 

- Divno mi je s Teodorom, ali u toku protekle godine imali smo previše obaveza, bili smo rasejani, pa zbog toga ni sami nismo znali na čemu smo. Sad smo sigurni da je naša ljubav prava - govorio je ranije Nikola, međutim njihova ljubav se ubrzo ugasila.

ONA ŠTIKLOM OTVARA KONTEJNER! Ne trebaju joj rukavice, SAMO DIGNE NOGU! (VIDEO)

Nakon raskida sa Nikolom, Teodora je ušla u vezu sa glumcem Viktorom Savićem, koji je bio 12 godina stariji od nje, te pisalo da će nju odvesti pred oltar, međutim usledio je raskid, ali o razlozima nikada nisu govorili u javnosti.

 

 

Teodoru više nismo imali prilike da vidimo na malim ekranima, ali je na društvenim mrežama i te kako aktivna. Često pratioce obraduje svojim fotgrafijama sa putovanja, te je promenila i boju kose, sada je znatno svetlija. Kako je sama napisala, ona radi na Dvoru, a to malo ko zna.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija