• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

15.05.2020

09:01

MET DEJMON DOLAZI U BEOGRAD, a evo kada i kojim povodom - NAJEŽIĆETE SE!

Showbiz

MET DEJMON DOLAZI U BEOGRAD, a evo kada i kojim povodom - NAJEŽIĆETE SE!

Podeli vest

Film "Zaraza" je u potpunosti dočarao ono što je nas zadesilo.

Jedan od glavnih glumaca filma „Zaraza“, Met Dejmon dolazi u Beograd kako bi se snimio i drugi deo ovog trilera.

Prvi deo je snimljen 2011. godine, a kako je u martu svetom harao koronavirus, on je doživeo ponovnu popularnost. Ovaj kontroverzni projekat Stivena Soderberga koji govori o virusu nastalom u Kini, smrtonosnom za sve ljude, kao da je bio upozorenje i najava svega onoga što nas je dočekalo početkom 2020.

Foto: Printscreen You Tube

PRISETILA SE DETINJSTVA! Suzana Mančić pokazala kako izgledaju njene ćerke, ovaj TRENUTAK je morala sa svima da podeli!

Upravo ova dešavanja inspirisala su ekipu filma „Zaraza“ da snime nastavak, a kako su posledice pandemije koronavirusa u Evropi bile razorne, glumačka ekipa se seli iz Amerike, a dobar deo filma biće snimljen na Balkanu.

- Nastavak filma „Zaraza“ najverovatnije će početi da se snima krajem 2020, tačnije u decembru. S obzirom na to da su posledice koje je koronavirus izazvao u prvih nekoliko meseci u Evropi veoma teške, producent i reditelj su rešili da se drugi deo filma ne snima u Americi, nego upravo u određenim delovima Evrope, najviše u Italiji, dok će se određene scene snimati i u Beogradu, ali i u Crnoj Gori - otkriva izvor. 

Foto: Printscreen You Tube/ TheCelebFactory

POLAKO PROPADA! Žene su UMIRALE ZA NJIM, a onda je POČEO naglo da menja IZGLED! Dejvid Bekam MUČI MUKU SA OVIM!

- S obzirom na to da je veliki broj inostranih filmova sniman upravo u srpskoj prestonici, te da imaju iskustva u radu sa našim ljudima, ekipa koja radi na projektu „Zaraza 2“, što je radni naslov, bez razmišljanja je odlučila da se određene scene snimaju upravo u Beogradu. Na setu će se pojaviti ekipa iz prvog dela filma, a glavni akter će biti glumac Met Dejmon, čiji je lik bio imun na virus u prvom delu filma - kaže dobro upućen izvor. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija