• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

23.05.2020

11:15

NE ZNAM KAKO ĆU TO PODNETI! Ćerka Lee Kiš je prava LEPOTICA, voditeljka priznala koliko su vezane jedna za drugu, a ovo će joj NAJTEŽE PASTI!

Showbiz

NE ZNAM KAKO ĆU TO PODNETI! Ćerka Lee Kiš je prava LEPOTICA, voditeljka priznala koliko su vezane jedna za drugu, a ovo će joj NAJTEŽE PASTI!

Podeli vest

Uvek su bile tu jedna za drugu.

Voditeljka Lea Kiš-Jokić provela je vanredno stanje sa suprugom Momom i ćerkom Miom na Voždovcu u porodičnoj kući. Lea je priznala da je ponosna na svoju ćerku Saru Miu što se osamostailila, ali isto tako je istakla da joj ćerka nedostaje i da će joj biti veoma teško kada se bude udala jer su vezane jedna za drugu.

I DALJE STRAHUJE! Pevačica ni posle dva i po meseca NE MRDA IZ KUĆE! "Srećom imam dovoljno NOVCA NA RAČUNU"

Foto: printscreen instagram/leakis.lk

VODITELJKA SLAGALICE PREKRŠILA ZAKON! Stigla joj kazna za... KAD JE VIDELA, SAMO SE OKRENULA I OTIŠLA!

- Sara ima svoj stan, ali za vreme izolacije je bila s nama. Nemam problem sa odvajanjem, ali Sara je jedinica i sigurno će nam teško pasti kad se jednog dana uda i krene da gradi svoju novu porodicu - rekla je Lea, a potom je istakla da je ponosna na to što je naslednica krenula maminim stopama.

- Uvek sam tu za savet, a na Sari je da li će ga prihvatiti ili ne. Prednost je što se svi u kući bavimo istim poslom, ali i nije lako ponekad. Moj muž je izašao iz duge novinarske karijere i sada je profesor na fakultetu, ali novinarski gen je uvek u nama. Sara Mia i s njim priča mnogo o poslu. Lepo se pozicionirala sa svojom emisijom, a od septembra ćemo je gledati možda u nekim drugim formatima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #soon

Објава коју дели Sara Mia Jokic (@saramiajokic) дана 7. Сеп 2018. у 8:46 PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija