• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

29.05.2020

10:43

IZA SEBE JE IMALA DVA PROPALA BRAKA, A ONDA JE PRONAŠLA LJUBAV! Ovo je TAJNA Sofijine sreće!

Showbiz

IZA SEBE JE IMALA DVA PROPALA BRAKA, A ONDA JE PRONAŠLA LJUBAV! Ovo je TAJNA Sofijine sreće!

Podeli vest

Sofija Vergara (47) i Džo Manđanijelo (43) važe za jedan od najskladnijih i najlepših parova u Holivudu, a novembru ove godine proslaviće petogodišnjicu braka

Zanosna kolumbijska lepotica je pre Džoa imala dva propala braka, traumatične veridbe i brojne veze sa kontroverznim muškarcima. A onda joj se sudbonosni susret dogodio u Beloj kući na večeri koja se tradicionalno organizuje za novinare i poznate ličnosti. 

MEGAN I HARI STRAHUJU ZA ŽIVOT! Uočili čudne objekte iznad kuće, ODMAH OBAVESTILI POLICIJU!

Par je sudbonosno "da" izgovorio 2015. godine na raskošnom i glamuroznom venčanju iz bajke na Floridi, u klubu The Breakers (Palm Beach).

Dokaz da je ljubav sa Džoom prava, Sofija je shvatila i tokom nedavne samoizolacije kada su bili primorani da provode vreme zajedno od jutra do mraka.

Foto: AP/Photo

 

 - Zapravo nam je bilo veoma lepo. U samoizolaciji se nismo nijednom posvađali. Nismo se jedno drugome uvlačili pod kožu već smo jedno drugome dali dovoljno prostora i vremena", rekla je Sofija za magazin People, te dodala kako su srećni što imaju prostranu kuću u Los Anđelesu, što je jedan od razloga komfora i uživanja u tim teškim vremenima -  rekla je Sofija za magazina People.

 - Zapravo svi smo pod istim krovom. Moj sin,  sestričina, suprug i tri psa. Srećni smo jer imamo dovoljno prostora da svima obezbedimo komfor i udobnost, a sa druge strane smo zajedno kada to želimo -  rekla je lepa glumica.

Ona je objasnila kako je mužu dala slobodu za njegove omiljene aktivnosti, kao i on njoj.

Foto: Reuters

 - Džo voli da provodi vreme  u teretani, dok ja za to vreme završavam onlajn sastanke. Imamo dosta razumevanja jedno za drugo. Mislim da je i to dosta pomoglo u očuvanju našeg skladnog odnosa -  zaključila je.

 - Udala sam se rano i mlada rodila sina, ali to je u Latinskoj Americi pre dvadesetak godina bilo normalno. Naravno, danas je sve drugačije i nakon lošeg braka koji sam imala promenile su se mnoge stvari. Danas želim drugo od ljubavi, do čega su me doveli želja za uspehom, cilj da imam svoj novac i napravim nešto od svoje karijere -  rekla je jednom prilikom Vergara koja iza sebe ima propali brak sa srednjoškolskim kolegom Džoelom Gonzalezom s kojim ima sina Manola.

Foto: APfoto

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija