• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail/informer.rs

08.06.2020

15:17

RAZVODI SE NAJPOZNATIJA STARLETA NA SVETU? Nova drama u domu slavnog para!

Showbiz

RAZVODI SE NAJPOZNATIJA STARLETA NA SVETU? Nova drama u domu slavnog para!

Podeli vest

Iako se na društvenim mrežama pohvalila cvećem koje joj je suprug poklonio povodom šeste godišnjice braka, Kim Kardašijan i Kanje Vest nisu u najboljim odnosima

Kako kažu njihovi bliski prijatelji, bračni nesporazumi intenzivirali su se tokom višemesečnog karantina tokom kojeg je par morao da boravi zajedno u kući s četvoro dece zbog pandemije korona virusa.

SVAKO NA SVOJU STRANU! Kim se POSVAĐALA sa suprugom - on sa decom ODLAZI IZ GRADA! Otkriven RAZLOG SUKOBA! Kriza u BRAKU?

Stoga je 39-godišnja rijaliti zvezda navodno predložila svom tri godine starijem suprugu da neko vreme provedu odvojeno dok ne prestanu da važe vanredne mere, piše "Daily Mail".



- Odnos između Kim i Kanjea je trenutno u krizi jer par obično ne provodi toliko vremena na istom mestu, budući da oboje imaju mnogo obaveza. Ali Kim ne želi razvod jer brak s Kanjeom u njenoj porodici se smatra velikim uspehom, budući da je od svih Kardašijanki jedino ona udata - naveo je neimenovani izvor.

(FOTO) MILJENICA HOLIVUDA KAO OD MAJKE ROĐENA: Fotografija nage Dženifer Aniston izneta na aukciju!

Trenutno Kim i deca žive u jednom delu kuće, dok je Kanje u drugom i ne sreću se previše. Ona rano ustaje i vežba, a Kanje ima običaj da radi celu noć.

OPERISANA VODITELJKA NACIONALNOG DNEVNIKA! "Sumnjam, sve moram da vidim..." Progovorila o SVEMU, a evo kako je SADA!



Kim se prijateljima požalila da joj suprug ne pomaže previše oko čuvanja dece i da je trenutno sva briga na njoj, što teško usklađuje sa svojim obavezama.

DANAS JE DUHOVSKI PONEDELJAK: Jedan običaj štiti dom i porodicu od loše sreće!



- Ni to nije jedini problem. Kim se požalila da Kanje pokušava da joj nametne svoje stavove i da je počeo da kritikuje njene poslovne poteze, ali i privatni život - kaže prijatelj slavnog para koji se nada da će brak opstati.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija