• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index/informer.rs

17.06.2020

16:32

SELMA HAJEK BEZ ŠMINKE! Izgleda kao da ima 23, a ne 30 godina više, OVO JE NJENA TAJNA! Svako jutro preskoči RUTINU koju svaka ŽENA IMA!

Showbiz

SELMA HAJEK BEZ ŠMINKE! Izgleda kao da ima 23, a ne 30 godina više, OVO JE NJENA TAJNA! Svako jutro preskoči RUTINU koju svaka ŽENA IMA!

Podeli vest

Selma Hajek oduševila je fanove na Instagramu selfijem bez filtera i u prirodnom izdanju.

Holivudska glumica na Instagramu neretko objavljuje fotografije bez šminke, a njeni fanovi se svaki put čude koliko dobro izgleda u 54. godini.

(FOTO) OČAJNA SELMA HAJEK! Srceparajuća oproštajna poruka holivudske zvezde!

Svoju besprekornu kožu glumica pripisuje ovim proizvodima:

- Još uvek nisam stavljala botoks, a ni filere. Ništa. Ponekad mislim da bih trebala da uradim nešto...Šminku nosim ponekad, ali ne kad vodim dete u školu - rekla je ona za Bazaar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#selfiesunday #nofilter #nature

Објава коју дели Salma Hayek Pinault (@salmahayek) дана 14. Јун 2020. у 9:23 PDT

Za The New York Times je otkrila kako ujutru preskače umivanje.

- Nikad ne čistim kožu ujutru. Baka me je naučila da noću koža nadoknađuje sve ono što je izgubila tokom dana. Takođe, ako je operem pre spavanja, zašto bi bila prljava kad se probudim? - rekla je.

Takođe je otkrila da je fan ružine vodice, a koristi i hidrantne kreme. Kreme za sunčanje izbegava, osim ako izlazi na sunce.

Ružinu vodicu koristi i za uklanjanje šminke. "Noću skidam šminku kokosovim uljem. Zatim ružinom vodicom skidam ostatke", rekla je za Allure.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija