• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

02.07.2020

23:08

KRIJU LJUBAV! Popularna voditeljka u vezi sa BRANISLAVOM VUČELIĆEM, već 4 meseca se trude da se za njihovu VEZU NE SAZNA!

Showbiz

KRIJU LJUBAV! Popularna voditeljka u vezi sa BRANISLAVOM VUČELIĆEM, već 4 meseca se trude da se za njihovu VEZU NE SAZNA!

Podeli vest

Danas je kao bomba odjeknula vest da je voditeljka Marija Kilibarda u vezi sa sinom Milorada Vučelića, Branislavom.

Javnosti je poznat podatak da je Kilibarda tokom 2016. i 2017. godine bila u bračnoj zajednici sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem, a nakon što je njihova ljubav doživela krah nije javno isticala nijednog muškarca kao emotivnog partnera.

OGLASILA SE IVANA VRBAŠKI! Evo šta je poručila MENSURU, neće mu se svideti - SVE SE VRATI...MAJČINE SUZE SU NAJGORE!

 

Ona je prošlog meseca misteriozno pričala o emotivnom statusu. Na pitanje postoji li neko ko joj izmami osmeh na lice, imala je spreman odgovor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♀️ @ki.brands

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on Jun 16, 2020 at 1:34pm PDT

 

- Na takva pitanja uvek diplomatski odgovaram, iako znam da se odnosi na partnera, ali uvek postoji neko ko mi izmami osmeh na lice. Imam mnogo divnih ljudi oko sebe, njih mi ne manjka i nema tu deficita - navela je Kilibarda tada za "Kurir".

Kilibarda i Vučelić su, prema pisanju "Hello"-a, u vezi već četiri meseca, a sve ovo vreme uspevali su da se za njihovu ljubav ne sazna.

Branislav Vučelić je svojevremeno povezivan sa voditeljkom Sandrom Drašković, poznatijom kao Sani Armani.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija