• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

03.07.2020

12:43

''BRENINA SNAJKA BRALA KUPINE ZA DNEVNICU'' Oglasio se OTAC Sandre Miljaković - SVAŠTA JE RADILA U ŽIVOTU, ali...

Showbiz

''BRENINA SNAJKA BRALA KUPINE ZA DNEVNICU'' Oglasio se OTAC Sandre Miljaković - SVAŠTA JE RADILA U ŽIVOTU, ali...

Podeli vest

Bravo!

Sandra Miljaković, devojka Viktora Živojinovića, potiče iz sela Budilovina nadomak Brusa, gde i sada živi njena porodica, koju ona često posećuje. Sandra ima 26 godina, studira na Filološkom fakultetu u Beogradu i radi kao šminkerka, a sa Viktorom je u vezi oko godinu dana.

SE*S ZA PAMĆENJE Ovi horoskopski znaci će vas RASTURITI U KREVETU - ZAVESTI JE LAKO, ali..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) on Jun 28, 2020 at 12:57pm PDT

Sandrin otac Zvezdan ispričao je detalje iz ćerkine prošlosti, ali i naveo da je oduševljen njenim izborom.

NI NALIK BISENIJI: Pravu KOKANOVU ŽENU gledate na televiziji, a NEMATE POJMA da je to ona! ŠOK! (FOTO)

- Poštujem njen izbor i dopada mi se Viktor, deluje mi da je lepo vaspitan. Nismo ga još upoznali jer ga Sandra nije dovodila kod nas. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki dalji korak, i ja to poštujem. Ona je lepo vaspitana, uvek je bila odličan đak, student, dete za primer. Zna i da kuva, skoro je kuvala slatko, bila je u Budilovini pre dve nedelje. I dalje plaća stan u Beogradu. S dečkom je u vili verovatno zbog korona virusa, lakše je kad su zajedno. Inače, ona odmalena ima radne navike, radila je kod mene u radnji, brala je kupine za nadnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je dolazila u Budilovinu, išla je u kuću moje majke, svoje bake, koja ima 86 godina i negovala ju je, pomagala joj. Sredila joj je celu kuću, oprala zavese, ma sve radi. Mogu da kažem da me nije obrukala - rekao je Sandrin otac.

Brenina snajka Sandra je, kako je rekao jedan komšija, bila odličan đak i završila je gimnaziju u Brusu, nakon čega se upisala na Filološki fakultet, studira srpski jezik i književnost. Uvek je bila uzorna devojka, radila je u poljoprivredi za nadnicu od 20 evra i niko je ne pamti po skandalima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17