• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

11.07.2020

15:59

"ISPALA SU TI REBRA, FUJ" Najpoznatiju srpsku blogerku zasuli RUŽNIM KOMENTARIMA, zbog OVE FOTKE!

Showbiz

"ISPALA SU TI REBRA, FUJ" Najpoznatiju srpsku blogerku zasuli RUŽNIM KOMENTARIMA, zbog OVE FOTKE!

Podeli vest

Srpska blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah odlučila je da odmah po otvaranju granica otputuje na Mikonos i uživa u čarima Grčke.

Svakodnevno se sunča, ispija razna pića i provodi vreme blizu bazena. No, ono što je svima zapalo za oko su blogerkina rebra.

Naime, Zorana Jovanović je postavila fotografiju u šortsu i topu koji je istakao njen stomak.

Pored stomaka, u prvom planu su njena rebra koja se ocrtavaju. Pratioci su se zabrinuli, te su tako komentarisali kako su joj ispala rebra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mornings in @thepearls_collection ?

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Jul 11, 2020 at 1:43am PDT

"Ispala ti rebra, fuj", "Mnogo si mršava", bili su samo neki od negativnih komentara na račun njenog izgleda, dok je bilo i pozitivnih.

OPET LJUBI FUDBALERA?! Zorannah lumpovala sa NOVIM DEČKOM - LJUBILA GA i pevala mu TI MOJE ZLATO! (FOTO)

Podsetimo, u javnosti je počelo da se šuška da je upravo fudbaler Ermin Bičakčić novi izabranik blogerke, o čemu pišu pojedini domaći mediji, ali ona se za sada ne oglašava tim povodom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija