• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.07.2020

15:31

JEZIV BOL, SVAKA KOSKA BOLI! Jelena Kostov se 23 dana BORI SA KORONAVIRUSOM - Ne daj Bože da ZAVRŠIŠ U BOLNICI! (FOTO)

Showbiz

JEZIV BOL, SVAKA KOSKA BOLI! Jelena Kostov se 23 dana BORI SA KORONAVIRUSOM - Ne daj Bože da ZAVRŠIŠ U BOLNICI! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica otkrila kakve simptome je imala.

U današnjoj emisiji "Premijera - Vikend specijal" u program se uživo uključila pevačica Jelena Kostov, koja se već tri nedelje bori sa koronavirusom.

BOGDANA UŽIVA U NJEGOVIM RUKAMA - VELJKO JOJ SE JAVNO OBRATIO! Svi u ŠOKU - ona mu odmah ODGOVORILA! Ovo niko nije OČEKIVAO! (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

Dobro sam, kod kuće, sedim, ležim, odmaram, pijem vitamine. Danas je tačno 23. dan kako sam pozitivna na koronavirus. Ja sam najgore prošla, tih prvih par dana su bili užasni. Mi javne ličnosti treba da apelujemo - rekla je pevačica i dodala:

U prva tri dana, to je neko stanje, ne može da se opiše, boli svaka kost, imate užasne glavobolje. Moji simptomi su počeli tako što sam osetila grebanje u grlu i suvi kašalj, ustajala sam da popijem vode, ali nisam ujutru mogla da ustanem iz kreveta. To je jeziv bol, ne može se opisati, boli svaka kost, bol u glavi, malaksalost, nisam mogla da odem kod lekara. Tek sam trećeg dana otišla kod lekara. Mučnina, glavobolja, nisam ovakvo stanje organizma još doživela.

Foto: TV Pink printscreen

Jelena je poslala i važnu poruku za sve gledaocima. 

- Ja na svu sreću nisam bila životno ugrožena, nisam imala upalu pluća, ali mi koji smo na svojoj koži iskusili koronavirus možemo da kažemo da se stvarno sve mere moraju poštovati. Jedino tako možemo da pomognemo sebi i da sačuvamo živote. Čujem se sa par kolega koji su imali koronu, ali su imali nezapažene simptome. To ili preležiš lagano ili imaš takve simptome kao ja, ne daj Bože da zaglaviš u bolnici - završila je pevačica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija