• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: gloria.hr

01.08.2020

14:49

DEMI MUR KONAČNO OTKRILA ZAŠTO SU JOJ PROPALA TRI BRAKA: Sve što se dogodilo... (FOTO)

Showbiz

DEMI MUR KONAČNO OTKRILA ZAŠTO SU JOJ PROPALA TRI BRAKA: Sve što se dogodilo... (FOTO)

Podeli vest

Zvezda filmova "Duh" i "Striptiz", Demi Mur, iza sebe ima tri propala braka, a zanimljivo je da je zadržala prezime prvog supruga, s kojim je najkraće bila u bračnoj zajednici. Naime, poznata brineta rođena je pod imenom Demi Džin Gajnes, a nakon braka s rokerom Fredijem Murom (1981.- 1985.) odlučila je da zadrži njegovo prezime

S akcionim junakom Brusom Vilisom bila je u braku od 1987. do 2000. godine u kojem je rodila troje dece, a u treći se brak s mlađanim Eštonom Kučerom upustila 2005. Premda su im mnogi predviđali brzi krah, taj je brak potrajao čak osam godina.

MEGAN MARKL SE RAZVODI OD HARIJA ČIM RODI DRUGO DETE?! A evo i zbog čega!

Nakon svih tih iskustva, tek joj je pisanje memoara objavljenih pod nazivom "Inside Out" pomoglo da shvati gde je grešila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday Bruce! Thank you for the three greatest gifts of my life ❤️

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on Mar 19, 2020 at 10:38am PDT

Menjala je sebe kako bi je muškarci prihvatili

 - Svih tih godina toliko sam se menjala, svaki put iznova, kako bih se uklopila u sliku onoga što sam mislila da drugi žele. Zapravo sve vreme radimo na tome da budemo poželjni, ali zanemarujemo svoje želje - otkrila je Demi.

 - Mislim da je to celi proces zaljubljivanja u samog sebe i prihvatanja toga što zaista jesi - dodala je.

 - Proći kroz putovanje u kojem ceniš ljubav koja vas je spojila i zaista dati sve što možeš...to je moguće samo ako zaista voliš i prihvataš sebe -  objasnila je svoje nove spoznaje glumica.

Ni za čim ne žali

"Bilo je od neverovatne važnosti ponovo proći kroz prošlost i početi ceniti stvari kroz koje sam prošla. Sve što mi se dogodilo, dobro ili loše, sada prihvatam", zaključila je 57-godišnja glumica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija