• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Lukić

07.08.2020

09:18

TOPALKOVA ĆERKA IŠLA NA OPERACIJU! "Nije mogla da jede, hranu je unosila na slamčicu" Evo šta je Helena promenila na SEBI!

Showbiz

TOPALKOVA ĆERKA IŠLA NA OPERACIJU! "Nije mogla da jede, hranu je unosila na slamčicu" Evo šta je Helena promenila na SEBI!

Podeli vest

Dugo je želela ovo da uradi!

Helena Topalović (23) od plastičara je tražila da joj izduži bradu! Devojka bosanskog tenisera Damira Džumhura ovu operaciju na jednoj beogradskoj klinici platila je 3.500 evra!

- Helena je krajem maja bila na konsultacijama kod estetskog hirurga i već posle nekoliko dana zakazala je operaciju. Reč je o mentoplastici, tokom koje se bukvalno stružu kosti kako bi brada bila duža - priča Helenina drugarica i dodaje:

VAŽI ZA JEDNU OD NAJOMRAŽENIJIH ŽENA FUDBALERA! Nikad joj nisu oprostili GREŠNU PROŠLOST... A ona kaže: "Ne znaju oni kakav je moj život bio"

- Oporavak je dug! Posle operacije je mesec dana pila antibiotike i tablete protiv bolova, a zavoje je nosila više od nedelju dana. Helena u početku nije mogla da jede normalno, pa je preko slamčice unosila pasiranu hranu!

Kako smo saznali, ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka dugo je želela ovu operaciju, a otac ju je podržao.

- Helena je baš zadovoljna novom bradom. Čim joj je otok spao, pozirala je za Instagram. Odavno se osamostalila i sama zarađuje, a svoj izgled želi da dovede do savršenstva. Topalko ju je posetio posle intervencije, on je podržava u svemu, pa i u tome što plastičnim operacijama menja izgled - kaže nam sagovornik.

Inače, isti ovaj zahvat je početkom godine uradila i bivša voditelja Pinka Tamara Đurić, o čemu je Informer prvi pisao.

Sve Helenine operacije

Helena Topalović je kod plastičara navodno najpre uvećala grudi, a posle nekoliko meseci i jagodice i usne. Potom je ubrizgala botoks i smanjila nos. Džumhurova devojka, međutim, javno je priznala da je samo operisala grudi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija