• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2020

18:43

KAD SE POJAVI NA TV, GLEDANOST RASTE!! Kristina radi na Hepiju i PRAVO JE OSVEŽENJE- San joj je da ugosti PREDSEDNIKA!

Showbiz

KAD SE POJAVI NA TV, GLEDANOST RASTE!! Kristina radi na Hepiju i PRAVO JE OSVEŽENJE- San joj je da ugosti PREDSEDNIKA!

Podeli vest

Prelepa je!

Atraktivna voditeljka "Happy" televizije Kristina Iglendža odlučila je da otvori dušu, da otkrije sve tajne o svom životu o kojem je stalno na ulici zapitkuju gledaoci dok nai na društvenim mrežama isto žele da saznaju i brojni pratioci.

ŠARMANTNA VODITELJKA "SLAGALICE" U IZAZOVNOM IZDANJU! Smršala 4 kilograma za 3 nedelje, pa pokazala rezultate na LUKSUZNOJ LOKACIJI!

Znali smo je kao nezamenljivu gošću u zabavno-humorističkom programu "Parovi", pre toga je vodila emisije sa Vanjom Bulićem na televiziji Košava. Danas je deo projekta Happy TV koji gledate svakog vikenda - "Prelo u našem sokaku".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Iglendza (@kristina_iglendza) on Aug 3, 2020 at 12:56am PDT

 

Veoma obrazovana i elelokventna dama sa završenim fakultetom, TV karijeru ste započeli u voditeljskom tandemu sa Vanjom Bulićem. Šta posle godina provedenih pred kamerom smatrate najvećim izazovom u dosadašnjoj karijeri?

KAKVO TELO, KAKAV STRUK! Anastasija Ražnatović POZIRALA U MINIJATURNOM KUPAĆEM KOSTIMU - Muškarcima neće biti dobro! (FOTO)

- Najveći izazov mi je da pokrenem svoju emisiju. Ona je u planu, ali sledeći put ćemo svakako više o tome razgovarati. Sada sam, ipak, fokusirana na "Prelo u našem sokaku", u glavi su mi samo gostima i kako da uradim pripreme da bi emisija bila perfektna. Svakog vikenda putujemo u drugu opštinu, radimo karavan i to je izuzetno zanimljivo i projekat put izazova.

"Prelo u našem sokaku" i "Nedeljni ručak sa Parovima" su dva, tipski, potpuno različita TV formata. Koji Vam više leži?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Iglendza (@kristina_iglendza) on Jul 13, 2020 at 4:19am PDT

 

- Pravom profesionalcu sve leži, i on sve zna da radi kako treba. Emisije su zaista različite. "Prelo" se bazira na tradiciji, a "Parovi" su sami po sebi intrigantni jer uvek ima dinamičnih dešavanja, pa ne mogu da ih izdvojim. Jednostavno, obe su mi veoma zanimljive.

TOPALKOVA ĆERKA IŠLA NA OPERACIJU! "Nije mogla da jede, hranu je unosila na slamčicu" Evo šta je Helena promenila na SEBI!

Da li imate i neke skrivene želje, nešto što bi volele da uradite u svojoj budućoj karijeri?

- Političke emisije su mi jako interesantne, a odmah bih ugostila predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Prvo što bi ga pitala jeste čime bi se bavio kada bi otišao u penziju, eto to me interesuje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Iglendza (@kristina_iglendza) on Jun 29, 2020 at 5:03am PDT

 

A sada, ono što interesuje mnoge - tačnije armiju muškaraca čija ste miljenica. Šta se događa na Vašem ljubavnom planu?

- Emotivnog partnera nemam. Nisam fokusirana na to. Ljubav se desi neplanirano. Muškarac koji bi mene privukao mora da bude obrazovan, ali ne u smislu fakultetskom, već da ima širok pogled na svet, mora da bude pozitivan, da voli avanture, putovanja. Jednostavan, prizeman i normalan čovek. Muškarci imaju problem, misle da žene vole samo uspešne i finansijski stabilne muškarce, to je velika zabluda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Magazin

Džet set

Srbija