• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: story.hr

11.08.2020

13:46

ŠOK! BRED PIT OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE IZ KREVETA! Evo da li je Anđa bila raspoložena za VRUĆE IGRICE

Showbiz

ŠOK! BRED PIT OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE IZ KREVETA! Evo da li je Anđa bila raspoložena za VRUĆE IGRICE

Podeli vest

"Anđelina ili Dženifer?", pitanje je koje je toliko puta postavljeno 56-godišnjem glumcu Bredu Pitu koji nikada nije želeo da iznese tajne iz spavaće sobe. Ali, ako je verovati izvoru bliskom glumcu koji je za američke medije otkrio "prljavu tajnu", Bradu je u krevetu ipak bilo uzbudljivije s 51-godišnjom Dženifer Aniston

 - Jednom je popio dva, tri pića previše pa su ga prijatelji nagovarali da otkrije s kojom mu je suprugom bilo zabavnije u spavaćoj sobi. Iako je odbijao da odgovori na to pitanje, na kraju je ipak priznao da je s Dženifer bilo sve opuštenije te da je u njihovom krevetu bilo više strasti. Iako je napomenuo kako je s Džoli isto tako bilo u početku, kasnije su se stvari promenile, a Anđelina navodno nije htela da spava sa njim više od jedan do dva puta nedeljno. Bred je čak otkrio da je Dženifer najzabavnija osoba s kojom je spavao te da ga je uvek privlačilo to što je puna samopouzdanja i spremna na nove stvari. Kako navodi izvor, rekao je da gotovo nikad nije odbijala i da je uvek bila raspoložema za "vruće igrice" - otkrio je blizak kontakt slavnog oskarovca.

(FOTO) ŽENE U DEPRESIJI! BREDLI KUPER POKAZAO NOVU LJUBAV! Zbog ovih FOTKI Irini Šajk NIJE DOBRO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija