• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story.rs

12.08.2020

09:19

HOLIVUD U ŠOKU! Isplivali DETALJI iz bračnog života Džordža i Amal Kluni

Showbiz

HOLIVUD U ŠOKU! Isplivali DETALJI iz bračnog života Džordža i Amal Kluni

Podeli vest

U poslednje vreme jedan od najpoznatijih parova u Holivudu, Amal i Džordž Kluni, prolazio je kroz bračnu krizu

Navodili su se različiti razlozi za razvod: od toga da se glumac brine za bezbednost svoje dece, blizanaca Ele i Aleksandra, usled pretnji koje njegova supruga dobija zbog svog političkog angažmana, do toga da je zapravo Džordž neveran svojoj lepoj supruzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#georgeclooney #amalclooney

A post shared by Bize Güzellik Lazım ? (@bizeguzelliklazim) on May 12, 2020 at 2:48pm PDT

– Džordž nije navikao da mu se naređuje i ne podnosi to, a Amal je celi odnos počela da guši i nikako joj se nije svidelo što je konstantno morala da čisti za njim – rekao je izvor za strane medije.

(FOTO) ŽENE U DEPRESIJI! BREDLI KUPER POKAZAO NOVU LJUBAV! Zbog ovih FOTKI Irini Šajk NIJE DOBRO

ŠOK! BRED PIT OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE IZ KREVETA! Evo da li je Anđa bila raspoložena za VRUĆE IGRICE

Kako su glasine postajale sve jače, Džordž je ipak rešio da prekine tišinu preko svog tima za odnose s javnošću. Tada je demantovao da se razvodi, ali sada stiže informacija da su bračne nesuglasice ponovo aktuelne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@amalclooney1 ??? #amalclooney#amalalamuddin#georgeclooney#meghanmarkle#princeharry#meghanmarklewedding

A post shared by Amal Alamuddin Clooney (@amalclooneyofficial1) on Jun 6, 2018 at 11:18pm PDT

Par se, navodno, svađa jer Džordž često putuje u Italiju, što Amal smeta i brine, pišu strani tabloidi. Advokatica ne želi da menja adresu stanovanja jer neće da pravi pauzu u karijeri.

Džordž je svojevremeno istakao da ne voli da komentariše svoj privatni život, ali izvori bliski paru tvrde da oni vredno rade na rešavanju ove bračne krize.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(FOTO) ŽENE U DEPRESIJI! BREDLI KUPER POKAZAO NOVU LJUBAV! Zbog ovih FOTKI Irini Šajk NIJE DOBRO
Showbiz

(FOTO) ŽENE U DEPRESIJI! BREDLI KUPER POKAZAO NOVU LJUBAV! Zbog ovih FOTKI Irini Šajk NIJE DOBRO

Irina Šajk i Bredli Kuper bili su jeda od omiljenih parova javosti. Ipak, lepa manekenka nije izdržala to što su njenog partnera mediji povezivali sa brojnim ženama. Veza sa Lejdi Gagom, koja nikada nije bila potvrđena, bila je kap koja je prelila čašu. Irina i Bredli su se razišli uz dogovor da se minimum šest meseci nakon raskida u javnosti neće pojavljivati sa novim partnerom. Ipak, nova devojka Bredlija Kupera, skrhala je Irinu

11.08.2020

11:16

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija