• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

13.08.2020

22:21

ON JE FUDBALER, A ONA MANEKENKA! Provode se na jednom od NAJPRESTIŽNIJIH ITALIJANSKIH OSTRVA i biraju SRPSKO IME ZA SINA!

Showbiz

ON JE FUDBALER, A ONA MANEKENKA! Provode se na jednom od NAJPRESTIŽNIJIH ITALIJANSKIH OSTRVA i biraju SRPSKO IME ZA SINA!

Podeli vest

Lepa manekenka sa izabranikom Lukom Jovićem odmara se na jednom od najprestižnijih italijanskih ostrva, a vreme provode tako što pričaju o imenima za sina.

Svetsku modnu scenu manekenka Sofija Milošević stavila je na čekanje. Atraktivna trudnica koja će u septembru na svet doneti dečaka, u društvu emotivnog partnera Luke Jovića uživa na jednom od najprestižnijih italijanskih ostrva. Par je odlučio da napusti špansku prestonicu kako bi na jahti proveli poslednje dane pred dolazak naslednika koji će mnogo toga promeniti u njihovom životu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vacanza con lui ❤️

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 9, 2020 at 7:48am PDT

 

Iznenađenje

- Sofija obožava Kapri, te je Luka došao na ideju da tajno organizuje čitavo putovanje. Zato je sa bliskim prijateljem nekoliko nedelja ranije rezervisao privatni avion, a potom i jahtu gde će provesti dve nedelje. Zbog pandemije korona virusa nisu želeli da uzimaju hotel ili neki drugi smeštaj, već su shvatili da je najbolje da budu na moru sve vreme. Sofiji je Luka samo saopštio da spakuje najpotrebnije stvari i da je vodi na jedno mesto. Prvo nije razumela o čemu se radi, ali ju je Luka zamolio da se prepusti njemu i da će sve biti dobro. Kada ih je vozač dovezao do aerodroma, shvatila je da će putovanje potrajati, ali Luka je i tada bio tajanstven te joj nije rekao u kom pravcu leti njihov avion. Kada su sleteli, Sofija je imala šta da vidi, njeno omiljeno mesto na svetu na kojem će provesti dve nedelje - objašnjava izvor blizak paru koji je do detalja upoznat sa čitavom pričom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Che bella che sei????

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 13, 2020 at 9:39am PDT

 

Kako provode dane

- Bila je vidno iznenađena, a ni u najluđim snovima nije mogla da veruje da će se to dogoditi. Ubrzo su stigli na luksuzno plovilo i ukrcali se, te nastavili u maksimalnom uživanju u čarima ovog ostrva. Dane provode tako što krstare i uživaju u moru, a tokom noći obilaze restorane na ostrvu gde mogu da probaju najbolje specijalitete. Sofija nije razmažena trudnica, te dok uživa na brodu čita omiljene knjige, ali i zabavlja se sa društvom koje je krenulo sa njima na odmor. Ali koristi i vreme kako bi napravila zanimljive fotografije i ovekovečila period trudnoće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Capri nights ?

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 13, 2020 at 1:12am PDT

Porođaj

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sofijom kako bismo proverili kako izgleda njen odmor na ovom rajskom ostrvu, te nam je kratko u poruci poručila:

- Za nekoliko nedelja će biti porođaj, a mi smo rešili da ovo vreme iskoristimo kako bismo uživali i pronašli malo vremena za sebe dok Luki ne počnu poslovne obaveze u klubu. Još nismo odabrali ime za bebu, ali bitno je da smo izbor suzili na nekoliko imena koja nam se najviše dopadaju. Volim Kapri, a najviše mi se dopada energija koja vlada na ovom ostrvu - poručila je Miloševićeva.

Inače, pitanje da li će uskoro srećni par stati pred matičara nije želela da komentariše.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? on the shore? @mo_premiere

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 10, 2020 at 8:04am PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)
Ljubav

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)

Melanija Tramp proslaviće 26. aprila 54. rođendan. Kada bi se njen život pretočio u filmsku priču, bila bi to veoma uzbudljiva drama, sa primesama komedije, a nekada i tragedije. Neki bi rekli da tu ima i horor elemenata. Jedni smatraju da se odlično udala, drugi da nije mogla gore da izabere i da je nesrećna u braku u kojem ostaje samo zbog novca.

25.04.2024

15:30

Džet set

Srbija