• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hellomagazine.rs

22.08.2020

12:25

(FOTO) JOŠ JEDAN RAZVOD POTRESA HOLIVUD! Očajnički pokušavaju da spasu BRAK, a za sve je KRIVA ONA

Showbiz

(FOTO) JOŠ JEDAN RAZVOD POTRESA HOLIVUD! Očajnički pokušavaju da spasu BRAK, a za sve je KRIVA ONA

Podeli vest

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons posle brojnih pokušaja da spasu svoj brak, doški su do zajedničkog rešenja da je vreme da se raziđu. Iako se već neko vreme šuška da je u njihovom domu razvod jedna od glavnih tema o kojoj se raspravlja, sve do sada nije bilo poznato i zbog čega

Kako piše strana štampa nije sporno da su se Majkl i Ketrin Zita isreno voleli i da su tokom 19 godina braka bili srećni. Ali, izgleda da je tek sada kao glavni problem izašla njihova razlika u godinama. Prema pisanju magazina “Gossip Cop” glumica više ne može da trpi preveliku razliku u godinama između nje i supruga.

(FOTO) PAMELA ANDERSON POKRENULA NOVI BIZNIS! Vest odjeknula kao BOMBA, a evo o čemu se RADI

– Već neko veme imaju problema. Ali 25 godina razlike među njima, u poslednje vreme, počelo je da stvara sve veći problem – piše spomenuti portal.

Ljubav koju su jedno prema drugome osećali godinama izgleda da više nije dovoljna kako bi brak opstao. Kao glavni razlog neslaganja, uzrokovan godinama, je to što je glumac došao do faze u životu kada navodno želi da se smiri i uspori tempo života. Sa druge strane, dvadesetpet godina mlađa Ketrin i dalje ima dosta snage i veoma ambiciozno gradi svoju filmsku karijeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sending love and safe wishes ? How are you all doing? ?

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Aug 12, 2020 at 10:52am PDT

Nedavno se u medijima pisalo i o cifri koju bi poznati holivudski bračni par morao da plati ukoliko bi do razvoda došlo. U pitanju je čak 350 miliona dolara. Ketrin je svojom nedavnom objavom na Instagramu donekle razvod bacila u drugi plan, ali izgleda samo na neko vreme. Kako se čini Majkl Daglas i Ketrin Zita uskoro će postati bivši supružnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comfy and casual in my @casazetajones @butterflytwists ??

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Aug 5, 2020 at 9:08am PDT

– Malo lepih vesti. Moj muž nominovan je za “Emmy” nagradu za najboljeg glumca i i producenta. Toliko sam ponosna na tebe, ljubavi moja – napisala je pre mesec dana glumica na svom “Instagram” profilu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jooooj zlo

pre 3 godine

Hajdi i deda je UVEK ODVRATNA i uvek tužna kombinacija! Ono kada se lažeš da se ne gadiš svojoj ženi!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija