• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/J.Ž.

31.08.2020

13:10

LEPA VODITELJKA OBOŽAVA DA BOKSUJE! Ponovo spremam rukavice, nagovorila sam muža da kupimo džak!

Showbiz

LEPA VODITELJKA OBOŽAVA DA BOKSUJE! Ponovo spremam rukavice, nagovorila sam muža da kupimo džak!

Podeli vest

Pre epidemije je odlazila u teretanu, ali je čekajući da korona prođe prilično zarđala, otkriva nam lepa voditeljka TV Prva Ana Mitić

Od Despotovca, gde je rođena 1979. godine, preko Resavice, gde je odrasla, potom Ćuprije, gde je završila srednju školu, i fakulteta u Nišu, pa lokalne TV 5 i TV KCN, voditeljka vesti Ana Mitić stigla je u naše domove preko TV Foks, a sada TV Prva. Gledamo je kao prezenterku vesti, a taj posao je za nju, kako je jednom i rekla, najlepši posao na svetu.

Ana je u braku sa Vladanom Mitićem od 2007. godine. Imaju sina Strahinju (10) i ćerku Miu (7). Ova lepa dama nedavno je otkrila svoju novu ljubav - boks. Pre epidemije je, kaže, odlazila u teretanu, ali nam je priznala da je, čekajući da korona prođe, prilično zarđala. Zato, za Ljubav i zdravlje otkriva svoj plan...

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR! Mars i Venera donose KRIZU U LJUBAVI! Rakovi ne mogu da izdrže na POSLU, Ovnovima ništa od POMIRENJA, a ovaj ZNAK ne mora da brine o PARAMA!

PRE VELJKA UDAVALA SE DVA PUTA! Ovako izgleda prvi MUŽ VERICE RAKOČEVIĆ - On je otac ELENE KARAMAN!

Zašto je vaš posao "najlepši na svetu"?
- Najlepši je za mene. Velika je privilegija raditi ono što volite i živeti od tog rada! Lep je osećaj kada možete da se bavite onim u čemu uživate! Moj posao je dinamičan, interesantan i svaki dan je drugačiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Ana Mitic (@anamitic1515) дана 29. Јан 2020. у 11:44 PST

 

A da niste u informativnom programu na TV Prva, šta bi bio izbor broj dva?
- Da nisam "zalutala" u novinarstvo, verovatno bih bila pravnik ili advokat jer sam se za to školovala.

Kako Strahinja i Mia reaguju kada vas vide na ekranu? Šta kažu kad dođete kući?
- Mnogo pre nego što sam dobila decu, ja sam radila ovaj posao. Za njih je to posao kao i svaki drugi. Još su mali da bi pratili vesti, ali ako me u prolazu i vide na ekranu, kada dođem kući prokomentarišu, ako im se dopadne, na primer, kako sam bila obučena ili su čuli neku zanimljivost u vestima.

Ništa ne zaboravljam

Šta je vaša neostvarena želja?
- Uh! Ne volim velike želje. Uz velike želje idu i velika razočaranja. Zadovoljna sam i zahvalna na svemu što mi je život do sada dao!
Šta nikada ne biste oprostili prijatelju, partneru...
- "Nikad ne reci nikad"... Ne volim da budem tako odlučna i tvrdim - nikada! Volim ljude, za mene su svi dobri dok ne dokažu da nije tako. Umem da pređem preko mnogo čega, umem da se pravim da ne primećujem nešto, recimo da mi je zid tolerancije dosta visok. Ali ništa ne zaboravljam! A ko preskoči taj zid, izašao je zauvek iz mog života. Recimo da nikada do sada nisam oprostila izdaju.

Na vašem Instagram profilu pored jedne fotografije stoji predivan tekst - izvinjenje ženama što ih vidimo samo kao lepe, a ne kao jake i pametne... Da li je vama lepota smetala da bi vas doživeli i kao pametnu i uspešnu?
- Živimo u nekom čudnom vremenu. Sve je instant, čitavo društvo je površno, reagujemo samo na vizuelno... Toliko nam je važno da budemo lepi da se ne libimo da kreiramo lažnu sliku o sebi da bismo, makar nakratko, privukli pažnju. Šminka, dodaci za kosu, veštački nokti, veštačko i sve ostalo, filteri, fotošop... uživamo u lažima, ali važno je da nam kažu da smo lepi! Da li smo krive mi žene ili društvo? Ili smo postale toliko nesigurne u sebe, pa se oslanjamo samo na to kako izgledamo? Ili smo zaista toliko prazne da je jedino za šta možemo da se uhvatimo - lepota? To treba da nam odgovore psiholozi, sociolozi i ostali stručni ljudi. Tekst koji ste pomenuli delo je mlade pesnikinje Rupi Kaur. I jako mi je drago što je jedna žena digla glas i skrenula pažnju na to da žene ne treba gledati isključivo kao lutke. Ja sam rasla u nekom drugom vremenu i u nekom drugom okruženju, a možda sam i ja jednostavno takva da nikada nisam imala potrebu da nekome dokazujem da li sam pametna ili uspešna!

 

 

Šta mislite, koliko je zapravo ženama teže u životu nego muškarcima da pokažu šta sve mogu?
- Živimo u 21. veku i mislim da žene više ne treba posmatrati kao žrtve! Neke druge žene su se odavno izborile da imamo jednaka prava kao muškarci. Zbog njihove žrtve mi danas nemamo prava da se žalimo i kukamo, već treba da nastavimo da se borimo. To koliko ćemo se za nešto boriti ne zavisi od pola. Koliko vredimo i znamo - takođe ne zavisi od pola. Kada vredite i znate, to se vidi! E, ali koliko će neko ceniti to što vi znate - to je pitanje! I tu se već može govoriti o polnoj diskriminaciji. Recimo, i meni se desilo da sam bila manje plaćena ili imala manje privilegija na poslu od mog muškog kolege.

ZNATE LI ŠTA JE "DŽEMARA"?! Gošća emisije "Žene bez tajni" Ivana Popović stoji iza ovog projekta, za vas otkriva SVOJU TAJNU USPEHA!

Jeste li jedna od onih koje uvek budu na ženskoj strani?
- Ja sam od onih koji su uvek na strani pravde! Ja žene ne doživljavam kao slabije, nemoćne, jadne... Poznajem mnogo jakih, pametnih, uspešnih, moćnih žena! Takođe, i žene umeju da čine nešto pogrešno i loše, pa ne mogu da kažem da sam uvek na ženskoj strani!

Bili ste veoma mladi kada ste upoznali supruga, vaša ljubav traje više od 20 godina. Kako ste uspeli da je održite?
- Nemam recept koji bih mogla da dam. Mislim da su u odnosu dvoje ljudi ključni ljubav, poverenje, poštovanje i kompromis. Na većinu ovoga, nažalost, danas mnogi nisu spremni.

 

 

Kako biste opisali svoj brak? Kakva ste supruga?
- Trudim se da budem najbolja, ali sam sigurna da nisam savršena. Dok god se moj muž ne žali, dobro se snalazim!

A čime je suprug vas osvojio?
- Moj muž je čovek koji me beskrajno voli, čuva, razume, poštuje, pazi i mazi već 24 godine! To je čovek koji je naučio da voli čak i moje mane i toleriše i neke šašave hirove. I jedini je na svetu koji ume da mi izmami osmeh bez ijedne reči i da me zasmeje, onako, iz srca!

Da li vam je bio težak prelazak iz Niša u Beograd? Nedostaje li vam manja sredina, mirniji život?
- U septembru 2007. sam se udala, a u januaru 2008. usledio je poziv sa Foks televizije i već u februaru te godine preselila sam se u Beograd. Odluku smo doneli zajedno - moj muž i ja. Mnogi su rekli da rizikujemo. Mi to nismo posmatrali tako. U prvo vreme, svakog vikenda bih ja odlazila autobusom u Niš ili bi Vladan dolazio u Beograd. Ubrzo se i on doselio u Beograd. Znate, kako se menjaju životne okolnosti, tako se menjate i vi. Volim da se setim tog perioda, ali ne mogu da kažem da patim za tim ili da mi užasno nedostaje jer nijedna moja odluka nije bila ni ishitrena, ni uslovljena, ni nametnuta. To je bilo nešto što sam ja želela.

 

 

Kako izgleda svakodnevica kada neko radi u informativnom programu i ima dvoje male dece...
- I ja, kao i većina zaposlenih mama, imam osmočasovno radno vreme. U tom smislu, suočavam se sa istom jurnjavom kao i sve mame, naročito u toku školske godine. Nažalost, moje radno vreme mi dozvoljava da mogu da im se posvetim samo ujutru, pre škole, i uveče, pred spavanje. U slučaju vanrednih situacija sve se menja. Ostajem na poslu dok ima potrebe. Ali, na sreću, imam odličnu logističku podršku i navikli smo tako da funkcionišemo.

SLAVLJE U DOMU POZNATE VODITELJKE! Danas je POSEBAN DAN za nju - podelila radosne VESTI! Čestitke stižu sa svih STRANA! (FOTO)

Šta volite da radite kada ste bez obaveza, kada deca nisu tu?
- To vreme uglavnom muž i ja koristimo da zajedno šetamo, pogledamo neki film ili prosto da budemo zajedno.

Odlazite li redovno kod kozmetičara? Kako negujete lice?
- Nisam baš redovna, a ni ažurna kad je o tome reč, i to uopšte nije pohvalno! Moja koža zna da se pobuni zbog mnogo jake šminke koju koristim svakog dana. A nisam baš neko ko voli da se licka i cicka i ne volim satima da se bavim time. Na sreću, imam Vesnu i Marka, koji odlično poznaju i moju kožu i mene, tako da... sve je u njihovim rukama.

 

 

Trenirate li?
- Pre epidemije odlazila sam u teretanu. Otkrila sam da mi veoma prija boks. Međutim, evo već šest meseci, čekajući da korona prođe, ne radim ništa i moram priznati da sam prilično zarđala. Pripremam se da ponovo navučem rukavice, nagovorila sam muža da nabavimo bokserski džak!

Kako inače brinete o svom fizičkom zdravlju?
- Trudim se da se zdravo hranim, volim da pešačim... Međutim, primetila sam da mi, valjda zbog godina, to više nije dovoljno! Nekoliko večera zaredom - odmah se očita na vagi. Zato, pre svega zbog zdravlja, izbegavam kasne obroke, tešku hranu, trudim se da sve spremam sama, pa tako vodim računa i o namirnicama koje koristim, pijem puno vode... Moja drugarica je instruktor joge, pa mi prija povremeno istezanje.

TAJNO POSETILA SRBIJU! Kim Kardašijan probala rakiju, a PAPRIKAŠ JE ODBILA! Nakon posete našoj zemlji DOŽIVELA PAKAO!

A kako čuvate psihu, naročito ovih dana kada smo svi umorni i iscrpljeni od epidemije i svega što je ona donela?
- Uh, moram priznati da sam poslednjih meseci dosta zabrinuta. Najpre ništa nismo znali o virusu, stizale su razne zastrašujuće vesti iz celog sveta, imali smo vanredno stanje i policijski čas... Bojala sam se za zdravlje svoje dece i roditelja, bojala sam se da im ja ne donesem virus jer smo u jednom trenutku imali zaražene kolege... Verujem da se i mnogi drugi tako osećaju, predugo sve ovo traje! Ali uz porodicu i prijatelje sve mi je lakše. Jeste da se ne viđamo često kao ranije, ali uvek su tu da me nasmeju i skrenu misli na nešto lepo!

Nedostaju li vam zagrljaji?
- Nedostaje mi onaj život u kome smo imali slobodu da se ponašamo onako kako osećamo. Strah od virusa nas je sputao u svim segmentima života. Sada tako daleko deluje šaputanje sa prijateljicama, kada glavu uz glavu gledamo klip na mobilnom i smejemo se naglas, pa, naravno, i zagrljaji!
 



 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!
Politika

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon razgovarao je danas sa poslanicom nemačkog Bundestaga Žaklin Nastić o situaciji na Kosovu i Metohiji i predstavio joj poslednja dešavanja u južnoj srpskoj Pokrajini, kao i poziciju Srbije po tim pitanjima.

28.03.2024

15:18

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija