• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/J.Ž.

07.09.2020

16:02 >> 16:03

ROĐAKA joj je MILA JOVOVIĆ, zvali su je SRPSKA GREJS KELI! Jovana Grgurević: Moja jela su KOŠMAR ZA NUTRICIONISTE!

Showbiz

ROĐAKA joj je MILA JOVOVIĆ, zvali su je SRPSKA GREJS KELI! Jovana Grgurević: Moja jela su KOŠMAR ZA NUTRICIONISTE!

Podeli vest

Pored šerpe naslonim korpicu sa belim hlebom, a uveče napečem palačinke. Kuvam paprikaš, sarmice, pečem lenju pita od jabuka, iskrena je lepa urednica Hepi televizije

Voditeljka i urednica emisije "Posle ručka" na TV Hepi Jovana Grgurević odličan je domaćin svoje emisije: goste ume da opusti, da učini da se osećaju zaista kao u nekoj lepoj dnevnoj sobi, da zaborave na kamere. Zato ova emisija beleži dobre rejtinge, u njoj se opušteno priča o svim onim temama koje muče običnog čoveka.

Jovane se oni malo stariji sećaju sa Tv Politike, TV Foksa, TV Pinka, a svi je znaju i kao rođaku čuvene holivudske glumice Mile Jovović. Jovana je supruga IT stručnjaka, mama je Lucije i Juga, a za Ljubav i zdravlje otkriva svoje metode uz koje lako održava kondiciju i lep izgled.

VODITELJKA RTS-a objavila fotku sa mužem iz kreveta - ''I DALJE ME DRŽI KAO TAOCA'' Na nju nismo OVAKVU NAVIKLI!

ROMANTIČNO, NEMA ŠTA! Slavni pevač tera ženu da mu SKIDA DLAKE s pozadine! Ona se požalila...

Počinje nova sezona na televizijama mada ste vi radili non-stop. Da li se nešto menja u emisiji "Posle ručka"?
- "Posle ručka" nikada ne može da bude ista. Mesec dana smo pričali o koroni, a sada je vreme za školu, dešavanja u Crnoj Gori, zimnicu, novu vladu, grejanje.... A uvek ima mesta i za 'ispravljanje krive Drine', ljudsku priču, nepravdu.

 

 

Da li postoje gosti koje još niste doveli u studio, a voleli biste?
- Andrija Milošević, Goran Vesić, Milo Đukanović, Sergej Trifunović... Bolje da ne nabrajam. Nije poenta u gostu, poenta je u pitanjima i koliko je čovek spreman na iskrenost. Dolaze gosti sa visokih funkcija ili sjajnim životnim pričama, ali sa uvežbanim rečenicama, parolama, floskulama, pa nemam ništa od toga.

(FOTO) 'PREVIŠE SI ZGODNA'! Latino diva u KUPAĆEM izgleda FENOMENALNO i u 49. godini!

Peti element

Da li se nešto promenilo kada je reč o vašoj vezi i kontaktu sa rođakom Milom Jovović? Da li ste uspostavile neki kontakt? Koji njen film najviše volite?
- Nas dve smo se upoznale kada smo imale petnaestak godina, a njen pokojni deda mi je stalno pričao o njoj. Sada nemamo nikakav kontakt. U "Petom elementu", u ulozi Lilu prepoznajem jedan deo porodice po mimikama, građi i liku. Možda zato taj film mnogo volim.

 

Kako uspevate da budete tako opušteni i prirodni pred kamerama, da li se to uči ili ste jednostavno takvi?
- Ne verujem u lažnu ležernost i uvežbanu prirodnost. "Posle ručka" se emituje uživo svaki dan i traje dva sata. Ako moram da glumim voditeljku, pišem pitanja, sedim po napisanim pravilima, onda mi je lakše da idem da kopam. Nisam talentovana za glumu, upadljivo je i da ne umem da poziram. To nisu vrline, ali se pokazalo da ljudima ne smeta, nekima je čak simpatično.

Zašto je lepo raditi na televiziji? Šta je vaš razlog, vaša misija?
- Televizijski posao je najlepši na svetu. Možete da ga iskoristite da nekome vratite oduzeto dete, da neko napokon pokrene svoj posao, da se čuje da su subvencije poljoprivrednicima niske ili se sazna za anonimnu devojku koja mnogo lepo peva. Moja misija je da prekršimo ustaljene TV norme i da pored funkcionera i zvezda sedne onaj ko od njih zavisi ili onaj ko se njima divi.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Opušteni ste i kada je reč o izgledu - većina vaših koleginica želi da izgleda kao da su sišle sa modne piste. A vi ste izjavili da "ne možete da uvučete stomak i da sedite sa prekrštenim nogama u stranu"... A opet ste Grejs Keli, kako vas je nazvao Aleksandar Tijanić.
- Volim da vidim koleginice koje su uvek maksimalno doterane. Moja mama i sestra su takođe uvek sa frizurom i našminkane. Nekada mi je žao što nisam takva, ali meni je na jedno uvo ulazilo, a na drugo izlazilo šta mi je baba vikala: Kako to sediš, uvuci stomak, kako se smeješ - uleteće ti muva u usta, opet si kupila bakandže, hodaš kao muško... Ako ona nije uspela od mene da napravi damu, sada je kasno za to. Nije za pohvalu, ali je tako.

Ipak, "bockali" su vas uživo, u programu ste malo "nadogradili" usne, kapke... ako se ne varam... Da li ste to ponovili i privatno?
- Radili smo emisiju o lepoti i dr Maja Jevđević mi je u programu uživo ubrizgala hijaluron u usne, obraze i vrat. Ideja je bila da se vide igle i proces ubrizgavanja, a efekat hijalurona traje oko 6 meseci. Od tada je prošlo više od godinu dana, a ja nisam otišla u ordinaciju i bilo šta dorađivala.

Ne voli DA RADI, ali voli DA SE DRUŽI! Ova tri horoskopska znaka su NAJBOLJI ŠEFOVI!

Šta je za vas i vašu porodicu zdrav život o kome se toliko danas priča...
- Zdrav život je pranje sudova, sklanjanje loma, ručak za stolom sa kašikom, maženje i batine (po zadnjici i po potrebi). Kuvam punjene paprike, paprikaš, pečem lenju pitu sa jabukama, a kada imam više vremena, onda motam sarmice od zelja. Moja jela su košmar za nutricioniste, pored šerpe naslonim korpicu sa belim hlebom, a uveče napečem palačinke. Ne mogu da kažem da vežbam, ali imam taj osećaj! Tačnije - jedan i po kilometar je udaljena stanica autobusa kojim idem na posao, isto toliko pređem kada se vraćam. Kada se dodaju deca, pijaca, prodavnica, pas i pegla - nije baš da sam fizički neaktivna. Bila bi čista laž da ne pomenem da u ovome učestvuju baba i deda.

 

 

Često se osvrćemo iza sebe, pa se prošlosti sećamo sa setom uz rečenice poput "e kako je nekada bilo bolje, lepše, kvalitetnije"... Šta je to što vama nedostaje iz perioda TV Politike, na primer...?
- Teško je da se poveruje, ali sve za čim sam patila našla sam na Hepi televiziji. Kada sam videla da tu rade moje kolege iz Politike, znala sam da je ova kuća za mene. To su majstori svog posla koji su zadržali duh, a pre svega, pravo značenje drugarstva.

Jednom ste rekli da vam je želja da postanete baka... Zašto ste to izdvojili kao posebnu želju, malo neobično u vašim godinama....
- Doživeti da postaneš baba je danas ozbiljan izazov. Zamislite da ne dobijete nijednu bolest današnjice, da sačuvate decu i porodicu, da su deca pravilno odgojena, pa na vreme i u zdravlju dobiju svoju decu, a ja još uvek vitalna da čuvam unuče. Nestvarno, zar ne?

JEDNA čaša za dobro ZDRAVLJE! Piće bogova HVALE SVI, od nutricionista do psihijatara!

Kako izgleda vaš slobodan dan? Šta volite da radite?
- Jedan prijatelj mi je rekao da bi 'plaćeni špijun sa mnom zaradio najlakši honorar'. Uvek sam sa mužem i klincima. Imam i četiri druga još iz vrtića sa kojima se viđam kada god nam nešto treba ili uveče popijemo pivo, ali u kući. Nikada nisam otišla na premijeru, promociju, proslavu, otvaranje. Teško da ćete me sresti u kafiću, restoranu... Od toga što mi u kući ponekada spava po petoro dece, pa do letnjih noćnih piva sa društvom na terasi, mogu da kažem da su slobodni dani moj ostvareni san. Više puta mesečno idemo u pozorište i bioskop, ali opet u istom sastavu.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Živeli ste u Kotoru jedno vreme... Da li priželjkujete slične dane - na moru, bez kamera...?
- U Kotor sam otišla kako ne bih radila par godina. Cilj je bio da ćerka ne ide u vrtić pre pete godine i da dobijemo još jedno dete. Kotor za mene nije mesto, već vreme u kom su moja deca odgojena zdravo, bosonogi, blatnjavi, sa tri kuvana obroka, na zdravom vazduhu. Završili smo sve planirano i vratili se. Ne vidim šta bih sada tamo radila.

Šta je vaše pravilo dobrog vaspitanja dece?
- Moja deca imaju drugare, a ja sam im mama. Oni me ponekad vide kao drugaricu, pa im ispravim tu sliku. Moraju da me slušaju ili ću da vičem, ako ni tada ne poslušaju, onda 'puca tambura' - tako se u mojoj kući zovu batine. Ako je to strogo - ja sam stroga, ako je to prevaziđeno, onda sam staromodna.

OVO JE MLAĐA ĆERKA NENADA KNEŽEVIĆA KNEZA! Evo kako izgleda ROĐENA SESTRA Ksenije iz grupe "Hurricane"! (FOTO)

Jeste li spremno dočekali početak škole u "kovid-uslovima"? Kako su se deca snašla?
- Verovatno kao i mi kada je eksplodirao Černobilj. Mi nismo smeli da jedemo mladi luk, a oni moraju da nose masku. Ne verujem da će držati distancu na odmorima kao što ni mi kao klinci nismo prestali da delimo istu slamčicu u vreme mononukleoze. Nek su živi i zdravi, proći će i ovo.

 

 

Da li vas plaši povratak u školu? Da li ste inače uplašeni kada je reč o epidemiji?
- Delujem neodgovorno kada kažem da se ne plašim, ali istina je da i ne razmišljam o tome. Na poslu se sretnem sa pedesetak ljudi, vraćam se punim gradskim autobusom, stanem u red u prodavnici, onda uđem u kuću, operem ruke i mazim se sa decom. Ne može škola mnogo da poveća već postojeće rizike.

(FOTO) Koristila BOTOKS iz zdravstvenih razloga, pa je napali: 'UŽAS, TI SI TRUDNA'

Kako se danas čuvaju brak, ljubav? Imate li suprug i vi dovoljno vremena samo za sebe? Kako ga "pravite"?
- Ma brak se ne čuva. Toliko divnih parova se razvelo, a toliko ljudi koji se ne podnose ostaju u braku. Meni su se prosto poklopile kockice i nemam osećaj da smo 20 godina zajedno. Zato čvrsto verujem da smo doživotan par.
 

BONUS VIDEO:

URNEBESNA REAKCIJA NA VERIDBU LUNE I MARKA! Najstariji fanovi doživeli šok!

ŠTA JE TO NA NEBU? Zapanjujući prizor šokirao ceo grad!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija