• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

19.09.2020

16:19

EVO KAKO IZGLEDA MLAĐA ĆERKA VERICE RAKOČEVIĆ! Živi u Americi, ne pojavljuje se u JAVNOSTI, a nikada ne biste pogodili ČIME SE BAVI! (FOTO)

Showbiz

EVO KAKO IZGLEDA MLAĐA ĆERKA VERICE RAKOČEVIĆ! Živi u Americi, ne pojavljuje se u JAVNOSTI, a nikada ne biste pogodili ČIME SE BAVI! (FOTO)

Podeli vest

Ona se ne pojavljuje u javnosti!

Kreatorka Verica Rakočević majka je troje dece, međutim, neke od njih retko viđamo u javnosti.

Foto: printscreen instagram

CECA POKAZALA STAN U BEOGRADU NA VODI - LUKSUZ NA SVE STRANE! Evo kako izgleda DOM njene kume Viki Miljković! (FOTO)

Verica Rakočević iza sebe ima dva braka u kojima je dobila troje dece. Sa prvim suprugom Boranom Karamanom dobila je ćerku Elenu, dok je sa drugim mužem Zoranom Rakočevićem dobila sina Miodraga i ćerku Milenu.

U više navrata se spekulisalo o tome kakvi su njihovi međusobni odnosi, a iako vode drugačije živote Elena i Milena su veoma bliske, dok na društvenim mrežama često jedna drugoj komentarišu objave i šalju lepe reči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on Oct 10, 2018 at 9:39am PDT

Milena Rakočević godinama ne živi u Srbiji, već je njen dom u Njujorku. Ona je uspešan fotograf, te od toga zarađuje za život, a osim što je majka često posećuje u Americi, njih dve koriste svaku priliku, kada imaju slobodnog vremena, da zajedno otputuju negde širom sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija