• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.09.2020

14:51

Nakon ZVANIČNOG SAOPŠTENJA TV PRVA O RASKIDU UGOVORA sa Jovanom i Srđanom, oglasio se Filip Čukanović, evo šta misli o svemu! (FOTO)

Showbiz

Nakon ZVANIČNOG SAOPŠTENJA TV PRVA O RASKIDU UGOVORA sa Jovanom i Srđanom, oglasio se Filip Čukanović, evo šta misli o svemu! (FOTO)

Podeli vest

On ne želi da se meša u ovo.

Čelnici Prve televizije su se obratili milionskom auditorijumu te u zvaničnom saopštenju naveli da su prekinuli saradnju sa voditeljskim tandemom Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštovanja radnih obaveza. Vest o tome pročitajte ovde

HAOS SE NASTAVLJA! Nakon što je TV PRVA uputila ZVANIČNO SAOPŠTENJE O RASKIDU UGOVORA sa Jovanom i Srđanom, OGLASILA SE VODITELJKA! ŠOK! (FOTO)

 

Foto: printscreen instagram/jjovanajoksimovic

ZVANIČNO SAOPŠTENJE TV PRVA! Prekinuta saradnja sa voditeljskim tandemom Jovanom i Srđanom zbog NEPOŠTOVANJA RADNIH OBAVEZA! (FOTO)

Posle toga, Jovana Joksimović im je uputila kratku poruku vidno iznervirana, te napisala - Kakva televizija, takva i objava! Vest o tome pročitajte ovde

Posle toga su Filipu Čukanoviću koji je ujedno i novi voditelj jutarnje emisije, počele da pristižu mnogobrojne poruke i pozivi da prokomentariše sve, te se on obratio preko svog Instagram storija.

Foto: printscreen instagram/filipcukanovic

 - Drage kolege, ne mogu i ne želim da komentarišem odnos televizije i Jovane i Srđana, jer niti dajem otkaze, niti zapošljavam. - napisao je kratko Filip.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija