TUČA U BEKSTEJDŽU - Paris Hilton PREKLINJE dečka, SRPSKOG FUDBALERA da prestane - Isplivao snimak, JEZIVE SCENE! (VIDEO)

Printscreen You Tube

17:11 Poznati

informer.rs | 23. 09. 2020.

TUČA U BEKSTEJDŽU - Paris Hilton PREKLINJE dečka, SRPSKOG FUDBALERA da prestane - Isplivao snimak, JEZIVE SCENE! (VIDEO)

Šok!

Paris Hilton je nekoliko meseci provela u turbulentnoj i tajnoj vezi sa srpskim fudbalerom Aleksom Novakovićem, koja nije baš dugo potrajala zbog ljubomore, piše Telegraf.rs

U DEVETOJ DECENIJI SE UDAJE! Ruška Jakić staje na LUDI KAMEN četvrti put - Šta mi FALI, puna sam ŽIVOTA! (VIDEO)

Ona je nedavno objavila i dokumentarac koji je snimala o svom životu, a jedan deo filma posvećen je njenim propalim vezama, a upravo tako  je i nazvan "loša ljubavna veza".

Informer

U snimcima koji su objavljeni se jasno mogu videti scene nasilja između Paris i Alekse. Naime, njih dvoje su se potukli u bekstejdžu jer je Hiltonova pre nastupa na prestižnom muzičkom festivalu "Tomorrowland" u Belgiji doživela nervni slom kada je imala problema upravo sa Aleksom.

Rediteljka Aleksandra Din koja je radila na dokumentarcu je prošle nedelje otkrila da je naslednica bogate imperije želela da se poglavlje pod nazivom "loša ljubavna veza" ukloni iz filma, ali to na kraju ipak nije učinjeno.

NAPRAVITE krem od vanile koji svako slatko pecivo čini neverovatno ukusnim

Na početku njihovog sukoba ona moli fudbalera da prestane da je stresira, međutim, on to odbija i od nje zahteva da je poljubi, što ona odbija. Njemu je zasmetalo to što ga je više od pet puta ostavila samog, na šta mu ona odgovara da je morala da uradi devet intervjua, te da zbog toga nije mogla da bude sa njim.

- Možete li mu reći da se smiri? Ovo je za...... Nastupam na "Tomorrowland". Mora da se smiri. Muka mi je od ovog sr*nja. Počinjem za šest minuta - besno je govorila Hiltonova u bekstejdžu i u jednom trenutku besna zbog svega, Paris napada svog dečka fizički.

Pogledajte scene:

Dok su hodali ka bini, Novaković je nastavio da se raspravlja, na šta mu je ona odgovorila:

- Molim te se zaustavi. Volim te, molim te stani. Molim te, stani, molim te - govorila je samo nekoliko minuta pre početka nastupa Hiltonova.

Pogledajte video: