• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2020

18:06

NIJE UVEK BILA PRELEPA! Monika Beluči je TOKOM DETINJSTVA drugačije izgledala - Pubertet joj DOBRODOŠAO! (FOTO)

Showbiz

NIJE UVEK BILA PRELEPA! Monika Beluči je TOKOM DETINJSTVA drugačije izgledala - Pubertet joj DOBRODOŠAO! (FOTO)

Podeli vest

Promenila se!

Italijansak glumica Monika Beluči danas slavi 56 godina, a mnogi je cene upravo zato jer dostojanstveno stari, a veliki je protivnik estetskih operacija. 

(VIDEO) POČEĆE DA VAS SVRBI GLAVA! Zamislite 15.000 VAŠAKA kako vam mile po GLAVI - JEZIV PRIZOR, kao PIRINAČ SU!

 

 

Italijanska glumica rođena je na današnji dan u gradiću Čita di Kastelo u pokrajini Umbriji kao jedinica u skromnoj porodici. Iz tih dana seća se i kako je gledala filmove Sofije Loren i maštala kako će i ona jednog dana biti glumica.

(VIDEO) ZALUDEO ŽENE! DŽONI DEP NA SRPSKOM REKAO "VOLIM TE"! Holivudski ŠMEKER pohvalio Srbe i Srbiju

- Lepota je hendikep ako si glup, a ne ako si inteligentan i znaš da je iskoristiš. Osećam se dobro i ugodno u svom telu, ali ne zbog toga što sam lepa. Poznajem mnoge lepe ljude i njihovi životi su užasni. Jako su nesigurni u sebe. Srećna sam što sam voljena i što imam divnu porodicu - izjavila je Monika jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on Apr 10, 2016 at 9:50am PDT

 

Ipak, fotografije slavne glumice iz detinjstva pokazuju da se ona dosta promenila tokom godina i iz možda na prvi pogled ne toliko lepe devojčice izrasla u lepoticu. Slično je bilo i sa glumicom Sofijom Loren koju su u detinjstvu zvali "čačkalica", a na slikama iz rane mladosti, gotovo da ne podseća na lepoticu na koju smo navikli. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija