• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

06.10.2020

09:09

GOGA SEKULIĆ IDE NA REMONT SILIKONA! Pevačica će promeniti VELIČINU i OBLIK - otkrila i RAZLOG!

Showbiz

GOGA SEKULIĆ IDE NA REMONT SILIKONA! Pevačica će promeniti VELIČINU i OBLIK - otkrila i RAZLOG!

Podeli vest

Progovorila o svemu!

Goga Sekulić je odlučila da smanji svoje pozamašno poprsje! Pevačica hoće da stavi manje silikone, pa je već zakazala operaciju kod plastičnog hirurga u Cirihu.

Foto: printscreen instagram/sekulicgoga

- Očekujte jednu sasvim novu Gogu! Rešila sam da smanjim grudi jer mislim da će vizuelno izgledati bolje, ali moram da priznam i da me bole leđa. Kada već idem pod nož, promeniću i oblik do*ki. Nakon porođaja telo žene se mnogo menja, a meni se najviše promenilo poprsje, pa hoću da ga sredim - kaže Goga Sekulić.

Iako često posećuje plastičnog hirurga, pevačica kaže da traži od doktora drastičnu promenu:

- Želim da izgledam što prirodnije! Nisam se mnogo promenila od kada sam na estradi, iako jesam radila neke korekcije. Ja to ne krijem! Radim na licu botoks, imam hijaluron i kad imam vremena, odradim i mezoterapiju. Smatram da žene treba da se neguju i da srede prve borice koje se pojave.

Foto: printscreen instagram

Goga kaže da je ista kao na početku karijere, međutim, internetom kruži njena fotografija iz mladosti na kojoj ne liči na sebe. Pevačica tvrdi da na spornoj fotki nije ona:

- Ta fotografija je isfotošopirana, ja nisam tako izgledala! Planiram da tužim tog fotografa zbog foto-montaže.

Goga napravila "Problem"

Goga Sekulić snimila je spot za novu pesmu "Problem", koju je režirao Dejan Milićević. Pevačica je objasnila da privatno sve probleme rešava lako:

- Uvek u hodu sve rešim. Ne postoji problem koji Goga nije rešila ili ne može da se izbori sa istim. I dalje sam Goga fajterka, a sada sam još i zrelija i odgovornija jer sam majka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17