• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

20.10.2020

19:23

VEZALI JE I UBACILI U KADU! Kim Kardašijan progovorila o PLJAČKI - Držali su joj PIŠTOLJ NA SLEPOOČNICI!

Showbiz

VEZALI JE I UBACILI U KADU! Kim Kardašijan progovorila o PLJAČKI - Držali su joj PIŠTOLJ NA SLEPOOČNICI!

Podeli vest

Kim Kardašian otvorila se o pljački koja se odigrala u Parizu pre četiri godine, kada je bila vezana i ubačena u kadu, dok su lopovi pokupili sav njen nakit vredan milione.

Ona je u emisiji Dejvida Letermana otkrila da se plašila dok su joj lopovi držali pištolj na slepoočnici da će starija sestra Kourtni zateći kasnije mrtvu u sobi. Starleta je te večeri boravila u hotelskoj sobi, dok je Kortni bila u provodu sa jedinim njihovim obezbeđenjem. Kim je rekla da je te godine spakovala sav svoj nakit za nedelju mode u Parizu, što je nešto što „nikada pre nije radila“.

- Oko 3 sata ujutru čula sam tapkanje po stepenicama i zbog toga sam osetila paniku, jer sam verovala da je neko tu da me uhvati - rekla je Kardašijanova i dodala da su joj uljezi upali u sobu nakon što je pokušala pozvati 911. Zahtevali su da joj preda prsten koji joj je suprug Kanje Vest poklonio samo nekoliko dana ranije.

Kim se rasplakala dok se prisećala trenutka kada ju je jedan od pljačkaša “zgrabio” dok je bila gola ispod ogrtača, jer se plašila da će biti zlostavljana.

- Bila sam kao, okej, ovo je trenutak kad ću biti silovana. Ovo će se dogoditi, samo se pripremi. Onda me je vezao lisicama, a zatim selotejp trakom zalepio moja usta i moje oči.

Foto: Printscreen You Tube

Kim je rekla da je tada na nju uperen pištolj i da se plašila da će se Kortni vratiti i dovesti sebe u opasnost.

- Nastavila sam da razmišljam o njoj, pomislila sam ona će se vratiti kući, a ja ću biti mrtva u sobi i biće traumatizovana do kraja svog života.

Pljačka je Kim učinila “zaista paranoičnom” otprilike godinu dana, a njen dom je za to vreme imao “pola tuceta” obezbeđenja. Tek nakon što su pljačkaši uhapšeni, Kim je otkrila da su je pratili dve godine pre pljačke i da su već ranije pokušali da je napadnu, ali je Kanje bio sa njom.

- Nisam znala da su imali nekoga u liftovima, nekoga ispred zgrade, nekoga ko je pomerio kameru, nekoga ko je razbio vrata, nekoga u autu za beg. Postojao je čitav tim ljudi koji je ovo planirao - otkrila je starleta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija