• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

19.11.2020

09:45

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IDE POD NOŽ! Voditeljka zakazala plastičnu operaciju, OVO menja na sebi!

Showbiz

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IDE POD NOŽ! Voditeljka zakazala plastičnu operaciju, OVO menja na sebi!

Podeli vest

Dugo je planirala ovu intervenciju, ali sada napokon došao i taj dan

Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević pre nekolko dana je proslavila svoj 40. rođendan.

Roditelji su je u ponoć iznenadili rođendanskom tortom, a dan kasnije je napravila i veliku žurku na kojoj su pristustvovali i prijatelji sa estrade.

Sada je otkrila i šta je poželela...

- Želela sam odavno da promenim grudi, a zahvaljujući jednom doktoru, to ću i uraditi za nekoliko dana. Nisam osoba koja to krije, jer smatram da svako treba da promeni na sebi ono što mu ne odgovara - rekla je voditeljka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija